Region

Svet

Dragana Mirković se razvodi! Poslednje tri godine živimo razdvojeno!

Pevačica Dragana Mirković se razvodi nakon 24 godina braka i priznaje da poslednje tri godine žive razdvojeno! Osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti, započinje Dragana svoju ispovest...

Dragana Mirković se razvodi! Poslednje tri godine živimo razdvojeno! Screenshoot/Instagram
Danas je odjeknula vest da se Dragana Mirković razvodi što je i sama potvrdila sledećim rečima:"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka." - priznaje Dragana i nastavlja:


" Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali."


Dragana Mirković smatra da ništa ne može na silu:


"Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak."


 

Biljana Dragojević i njen sin Dejan izneli sve o porodičnoj drami! (VIDEO)

Dragana je naglasila da je ovo njeno jedino obraćanje povodom njenog razvoda:"Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina." – rekla je Dragana Mirković i dodala:"Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju."Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>