Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Sukob kakav do sada nismo videli! (VIDEO)

U emisiji "Zvezde Granda" došlo je do sukoba kakav do sada nismo videli, naime takmičari Bojan Lazović i Miki Sekulovski bili su u duelu, a u toku komentara članova žirija, Bojan je burno odreagovao i nastala je svađa.

Zvezde Granda: Sukob kakav do sada nismo videli! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Marija Šerifović je dala svoje mišljenje:


"Ja sam Mikiju dana glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju on je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga moja ruka kreće i njemu daje glas, ali zašto nisam želela da ti dam glas." - rekla je Šerifovićeva, na šta joj je Lazović odgovorio:


"To je onda bilo za tri glasa, moje pevanje večeras. Mislim da nisam bio falš, a kandidati da ih ne pominjem sad sa falšom dobijaju po pet glasova. Ne volim da se raspravljam i svi mi to zameraju, ali ja dođem kući odgledam emisiju gde otpevam „Rano je za tugu“ i dobijem četiri glasa i onda dođe šesti takmičar otpeva celu drugu pesmu falš i dobiju po pet ili šest glasova. Onda mislim da ne treba da budem ovde gde sam sad." - rekao je Bojan Lazović.


Da bi diskusija prestala uključio se Saša Popović rečima:


"Morate da shvatite da nisu falševi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraš da shvatiš da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to jasno . Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falš i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. 

 

Burgeri od pasulja! Savršen posni obrok! (RECEPT)

Imate bubuljice?! Ovaj suplement će vam očistiti lice!










Ovo je sedmo kolo. Ja kad biram tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmišljam kao producent i gledam da li neko može kasnije nešto da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju."
- rekao je Popović, a Bole mu je odgovorio:



"Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao."




Usledio je žestok odgovor Saše Popovića:



"Kako gubi smisao, sad si bezobrazan. Kako možeš ovako nešto da kažeš? Ti si sada ušao u neke odluke žirija, ako oni nemaju kredibilitet onda nemoj da se takmičiš. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliš da ti nije mesto tu, onda ne znam šta." - rekao je Popović.



DNEVNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>