Svet

Region

Kejt Midlton i princ Vilijam su se još jednom oglasili! (VIDEO)

Drama nakon video snimka koji je objavila princeza, a putem kog je obavestila javnost da boluje od opake bolesti i dalje traje. Kejt Midlton i princ Vilijam su se još jednom oglasili, posle svega.

Kejt Midlton i princ Vilijam su se još jednom oglasili! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Princeza od Velsa je saopštila javnosti pre nekoliko dana da boluje od kancera, što je ostavilo sve u šoku, a komentari su se samo nizali pa su mnogi pisali kako ih je ova vest ostavila u suzama.Kejt Midlton i Vilijam sada su se ponovo oglasili i zahvalili svima na mnogobrojnim porukama podrške:


"Princ i princeza su izuzetno dirnuti divnim porukama ljudi ovde u Velikoj Britaniji, širom Komonvelta i širom sveta koje su usledile kao odgovor na poruku Njenog Kraljevskog Visočanstva. Neverovatno su ganuti toplinom i podrškom javnosti i zahvalni su na razumevanju njihovog zahteva za privatnošću u ovom trenutku."


 

Jelena Karleuša spasila i usvojila još jednog psa!

Bliska prijateljica princeze od Velsa otkrila je medijima da je Kejt Midlton napisala ceo svoj govor o borbi protiv raka sama i veoma brzo, u pokušaju da uguši dalje tračeve i nagađanja o svom zdravstvenom stanju.
 

Ugledni doktor Džonatan Rajner: Kejt Midlton nema rak! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>