Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 25. marta do 31. marta 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
OVAN

Hrana

Ako ste planirali da se ozbiljnije pozabavite načinom ishrane,  bojim se da ova nedelja nije najpogodnija. Jeste da imate više odlučnosti, ali apetiti su ipak dosta izraženi – pa će rezultat biti vrlo neizvestan.

Ljubav

Sunce I Merkur u vašem znaku daju vam volju, jasne reči I čiste misli u svemu, osim u onome što se vezuje za emocije, što se vezuje za tajnoviti deo vas, što se vezuje za maštu, snove, podsvest….ali I za tajne. Dok ćete u svim ostalim segmentima života umeti da uhvatite pravac I usmerite se, na emotivnom tlu ćete tonuti I imati osećaj da lutate. Šta je to u čemu se zaglavljujete – to znate samo vi. Nevažno je da li ste slobodni ili zauzeti – osećaj podeljenosti, raskrsnice, osećaj da nešto unutar vas tupo boli – biće prisutan. Zauzeti – ne kvarite odnos oscilacijama ili tajnama. Slobodni – snovi se mogu ostvariti.

Posao

Možda malo zazirete od konkurencije, možda imate osećaj da ste na klizavom terenu po nekim vama važnim pitanjima, možda vas nervira zato što se planovi ili dogovori previše polako pomeraju. Ipak, Sunce u vašem znaku koje ukazuje na volju I ambiciju – gura vas napred, ne da da stanete I da pokleknete. Neki od vas su u izuzetno značajnom poslovnom periodu – jer će ostvariti značajne saradnje sa više nego profitabilnim rezultatima. Neuspesi su mali, ostvarenja su velika.

Zdravlje

Sem mentalne opterećenosti – fizički ste dobro.


 

Ovan živahni znak zodijaka! Upoznajte njegovu ličnost! 

BIK

Hrana

Mane u ovoj nedelji su što apetit jeste nešto pojačan, a možete jesti I na nervnoj bazi. Vrline su što ćete lakše I brže trošiti kalorije jer ste vrlo aktivni i u pokretu.

Ljubav

Ovo je povoljan ljubavni period za vas, pa ako je bilo nekih “neravnina” ili glavolomki u vašem odnosu – sada je vreme da to rešavate. Tamo gde ima emocija I bliskosti I povezanosti – sve će se dati srediti I sva osećanja će se samo umnožavati. Nešto što se priželjkivalo, o čemu se sanjarilo I maštalo – sada se može ostvariti. Bilo da je to dizanje odnosa na viši nivo ili nešto deseto. Slobodni Bikovi – draga su I nasmejana lica oko vas. Uživajte u društvu svojih prijatelja I u zabavi – a ljubav će pronaći put do vas, možda baš onda kada joj se najmanje nadate I najmanje je očekujete. Odličan je period za nove ljubavne priče.

Posao

Pun Mesec I pomračenje u sektoru posla ukazuje da su pred Bikovima velike poslovne promene. Neki od vas su već dobili naznake za tako nešto, kod drugih će se to dogoditi tokom ove nedelje, a neki najkasniji rok za dešavanja je u drugom delu aprila. Važne odluke I ostvarenje ciljeva su pred vama. I pored nešto povišene energije u svakodnevnom funkcionisanju, koja hoće biti prisutna tokom ove sedmice – vi ste u dobrom I stabilnom poslovnom periodu. Povoljnija finansijska situacija.

Zdravlje

Pronađite više vremena za odmor I opuštanje.

 BLIZANCI

Hrana

Izbegavajte brzu hranu, industrijske mesne prerađevine, proizvode od belog brašna. Jedite raznovrsno, ali umereno. Nemojte preskakati doručak, niti uzimati obroke u kasnim večernjim satima.

Ljubav

Na prvi pogled će delovati kao da ste opušteni I bezbrižni,ali će postojati unutar vas emotivna preplitanja I oscilacije. Odnos sa voljenom osobom će vam u jednom trenutku prijati, a u drugom ćete imati osećaj da šlajfujete ili proklizavate. I pored tih vaših unutrašnjih padova I dizanja – odnos sa partnerom će funkcionisati. Biće predivnih dana, biće I onih kada vam nisu sve koze na broju (ni vama niti voljenoj osobi), ali suštinski – držite se. Slobodni – ljubav vam se nudi – ali je čudna, drugačija, kao da ste zašli na nepoznatu teritoriju I niste sigurni da li vam sve to prija….ili vas pomalo hvata prpa, neizvesnost.

Posao

Stelijum planeta u polju koje se vezuje za posao ukazuje istovremeno I na ozbiljnost poslovnog perioda u kojem ste, ali I na mnogobrojna dešavanja na dnevnoj bazi. Neka od njih će vam donositi nervozu I preispitivanja, ali će biti mnogo više onih koje vam otvaraju vrata I donose vam dobre rezultate, pomake I profit. Koliko god da ste po nekim pitanjima nestrpljivi – neke stvari morate sačekati. Splet povoljnih okolnosti može nekima od vas doneti novi posao, značajan projekat – ili unapređenje.

Zdravlje

Moguće alergije, glavobolje I prehlade.

 
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

RAK

Hrana

Nedelja za uživanje u dobrom zalogaju. Umećete i da preterate, naročito kada su u pitanju slatkiši ili vaša omiljena hrana. Vašem imunitetu bi odgovaralo da češće konzumirate med i ostale pčelinje proizvode.

Ljubav

Kvalitetan emotivni period je pred vama. Ako ste par sa ozbiljnim bračnim ili ljubavnim stažom – za vas je ovo vreme pojačanog razumevanja I laganog, opuštenog funkcionisanja. Ukoliko ste pak “novopečeni” I još uvek drago vam biće posmatrate kroz blago ružičaste naočare – e, vi ćete uživati u ljubavi I isijavati je na sve strane. I kod jednih I kod drugih može da se provuče po koji nestrpljiv trenutak – ali ne može da vam pokvari sreću. Slobodni Rakovi – ovo su dani uživanja za vas. I dok će neko uživati u svojim bliskim I dragim ljudima – neko drugi će osećati, videti, dotaći ljubav. A ljubav je sada baš, baš blizu.

Posao

Očekujte veliku angažovanost I mnogobrojna dešavanja u poslovnom sektoru. Povremeno vam neće odgovarati komunikacija sa nekim saradnicima (ili će biti previše “živahna” I požurujuća – ili će se pak previše otezati), a možda će vam biti nešto teže da se uklopite sa njima. No, I pored ovih manjih teškoća – vi ste u vrlo dobrom poslovnom periodu. Sada postoji potpuno realna šansa za ostvarivanje vaših planova, pogotovo ako se oni vezuju za nove projekte, proširenje poslovanja ili inostranstvo.

Zdravlje

Nešto više nervoze I umora, ali ste suštinski dobro.

 LAV

Hrana

Vi se polako uvodite u red po pitanjima ishrane, iako još uvek vaše ogledalo pokazuje neke obline koje nisu bile tu do pre par meseci. Ništa ne može preko noći, samo nemojte odustajati.

Ljubav

Dobre su šanse za stabilizaciju I popravljanje odnosa sa voljenom osobom. Taman je pravo vreme da razrešite neke situacije ili pitanja koja su vam možda pravila problem. Vi pogotovo ste se probudili I živnuli – pa ove dane koristite za dobru energiju, za više zajednički provedenih trenutaka u osmesima I u strastima. Ukoliko se javi po koji momenat nervoze (a verovatno hoće) – razgovarajte, rešićete lako. Slobodni Lavovi – neko će vam začačkati osećanja, pokrenuti maštu. Susret, kontakt, pogled, poznanstvo – nešto će vas probuditi I usijati. Lepi su dani da sa nekim “kliknete”.

Posao

Komunikacija sa saradnicima je dobra, vaša je energija pokretačka, aktivna. Volja, samopouzdanje, potreba za dokazivanjem I ambicija su se probudile. Do vas će od ove nedelje početi da stižu informacije ili da se sklapaju dogovori – koji su nagoveštaj velikih promena u narednim mesecima. Moguće su I neočekivane povoljnosti koje se vezuju za vaše radno mesto – najpre finansijske prirode. Obaveza će biti više nego inače, pa je izvesna mala zbrka u organizaciji – ali sa povoljnim ishodima.

Zdravlje

Solidno zdravstveno stanje.

 
DEVICA

Hrana

Uživaćete u hrani, ali ćete imati meru i znati da se zaustavite kada je najslađe. Umete da kontrolišete apetit, a ukoliko smatrate da vam je potrebna dijeta, bilo zbog zdravlja ili linije – sada je pravi momenat.

Ljubav

Pošto od pre koji dan I Mars (pored Saturna, Venere I Neptuna) prolazi kroz vaše partnersko polje (I biće tu sve do kraja aprila), partner I vi ulazite u dosta važan period. U narednih nešto više od mesec dana mnogi će parovi “prelomiti”. U kom pravcu će to prelamanje ići je individualno I zavisi od para do para. Moguće je da u narednom periodu neki odnosi budu duboko uzdrmani, čak se I prekinu – kao što je izvesno da oni parovi koji su stabilni sada mogu napraviti velike pozitivne korake napred. Slobodni – vrlo važan period za ljubav – lako se sada bude osećanja, lako se snovi I java spajaju u jedno.

Posao

Realno gledano – vaša, na prvom mestu finansijska situacija bi trebala da bude dosta dobra I da vam se tu otvaraju povoljnosti I mogućnosti za više nego solidne zarade. Jednostavno – novac vas hoće ovih dana. Što se dešavanja u poslovnom sektoru tiče – biće osoba I situacija koje će vam jednostavno ići od ruke, gde ćete se lako uklapati I funkcionisati. No, biće I onih koje će vas iritirati I koje ćete želeti što pre da skinete s dnevnog reda. Ipak, suštinski – dosta stabilan period bez velikih problema.

Zdravlje

Moguće su glavobolje I osetljivost respiratornog sistema.

DNEVNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>