Svet

Region

Ugledni doktor Džonatan Rajner: Kejt Midlton nema rak!

Ugledni doktor Džonatan Rajner u razgovoru sa voditeljem obelodanio javno svoje mišljenje o temi o kojoj priča ceo svet. Kejt Midlton nema rak!

Ugledni doktor Džonatan Rajner: Kejt Midlton nema rak! Screenshoot video





Kejt Midlton je juče saopštila da ima rak i da borba traje nedeljama unazad, kao i da kreće sa hemoterapijom, što je šokiralo svet.


Teorije o tome šta se dešava sa princezom kruže nedeljama, mnogi ne veruju da Kejt ima rak, a među njima je i u ugledni doktor Džonatan Rajner.


 Rajner je u razgovoru sa Andersonom Kuperom na CNN-u otkrio da nema "medicinskog smisla" da je rak Midltonove ustanovljen tek nakon što je bila podvrgnuta velikog operacija:


"Kada se ljudi podvrgnu opsežnoj operaciji, obično više ne idu na "eksploratornu hirurgiju", svim ovim operacijama prethodi obimna slika kao što su CAT skeneri i MRI. Tako da bi hirurški tim imao veoma dobro razumevanje onoga što bi verovatno bio problem i to bi potvrdila patologija." - ispričao je doktor Džonatan i dodao:

 

Hranljiva vrednost kelja! Pomaže u borbi protiv raka, pruža podršku detoksikaciji!

Škorpija je jedan od najčešće neshvaćenih znakova Zodijaka!








"Dakle, komad tkiva je uklonjen, koji ide direktno u laboratoriju za patologiju često i tokom operacije i ponekad rezultati da li je nešto rak ili ne, diktiraju obim stvarne operacije. Dakle, vrlo je verovatno da je hirurški tim znao ili imao dobar osećaj šta će to biti pre operacije, a to je potvrđeno u vreme patološkog testiranja tokom operacije. Dakle, ovo je nešto na šta bi se bar posumnjalo ranije i potvrđeno tokom patologije uzorka." - izjavio je doktor Džonatan Rajner i šokirao javnost, a video pogledajte OVDE.


Kako je Kejt Midlton saopštila svoju dijagnozu možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>