Region

Svet

Jovana Janković prošetala prsten od 5.000 evra

Voditeljka Jovana Janković uspela je da na koncertu Ane Bekute zbuni sve prisutne kada se prvi put posle objave veridbe s Željkom Joksimovićem pojavila s prstenom, koji se umesto na desnoj nalazio na levoj ruci.

Jovana Janković prošetala prsten od 5.000 evra



Naravno, odmah su usledile spekulacije da je Jovana odlučila da ne nosi „okov ljubavi“, a mogli su se čuti i komentari da je čitava priča o veridbi marketinški trik. U želji da stavimo tačku na nagađanja, pozvali smo lepu voditeljku, koja nam je objasnila situaciju.

"Kako vi sve zapazite, svaka čast! Jeste, to što ste videli je verenički prsten koji mi je Željko dao i nosim ga tu, na levoj ruci, jer mi tako odgovara." rekla je Jovana. Iako voditeljka nije bila raspoložena za bilo kakve dodatne komentare, blizak prijatelj paru kaže paru da je prsten koštao 5.000 evra i da je Joksimović taj komad nakita specijalno naručio iz inostranstva i da je unikat.

Iako Željkovi roditelji i ćerka vole Jovanu i lepo se slažu, a njeni obožavaju Željka, njih dvoje su veridbu proslavili sami i diskretno.

"Ne želim da u javnost iznosim detalje naše veridbe jer je to intimni čin između dvoje ljudi. Jednostavno, došlo mi je da joj dam prsten i tako sam i učinio. Dugo smo zajedno i ja sam pre nekoliko dana osetio da je momenat da se verimo. Sve što bih rekao više od ovoga narušilo bi intimnost ovog lepog čina, a to ni Jovana ni ja ne želimo" - rekao je Željko.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>