Elita 7

Parovi

Anelina majka priznala da je ona otkrila Siti za Asmina i njegove fetiše!

Anelina majka Jasmina, priznala da je ona otkrila Siti za Asmina i njegove fetiše! Sita nikada nije znala da je ovaj bolesnik možda bise**ualac. 

Anelina majka priznala da je ona otkrila Siti za Asmina i njegove fetiše! Foto: Facebook





Najzanimljivija tema u "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" je definitivno razgovor Aneli Ahmić i njene sestre Site u kojem je Sita rekla Aneli da je vreme da raspali po Asminu Durdžiću i otkrije sve što je do sada krila o njemu.

Posle toga, Aneli je otkrila za Asminovo dopisivanje sa advokatom, i prokometarisala to što se pojavio Asminov eksplicitni snimak za koji on tvrdi da je Sita u njemu, što je ona porekla. 

Tokom svog izlaganja Maja Marinković je stala u Asminovu odbranu, pa je otkrila da sumnja kako Sita ne napada Asmina jer je možda stvarno ona na snimku. Ipak, postoji prepiska Aneline majke Jasmine koja je otkrila da je ona rekla Siti za Asmina i njegove fetiše.


"Sita nikada nije znala da je ovaj bolesnik možda bise*sualac. Ja sam to Siti rekla pre dva meseca da Aneli Sumnja kako mi je pričala davno, tako da ta konjoglva o šiframa nek jede fekalije."- napisala je Jasmina, a prepisku pogledajte OVDE.








NAJNOVIJE GOOGLE VESTI.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>