Ostalo

Sme�no

Stručnjak za žensku psihologiju: Kako se primećuje da žena stari!

Stručnjak za žensku psihologiju otkriva kako se primećuje da je žena počela da stari, šta je to odaje u njenom ponašanju?!

Stručnjak za žensku psihologiju: Kako se primećuje da žena stari! Svet Plus




Dosta žena pokušava prikriti svoje stvarne godine putem raznih estetskih tretmana i korekcija, ali Remark smatra da to nije nužno...



Erik Marija Remark, poznati nemački književnik čije su knjige "Na zapadu ništa novo" i "Tri ratna druga" duboko obeležile književnost, takođe je bio poznat po svojim razmišljanjima o ljubavi, svetu i procesu starenja.

On tvrdi da žena počinje pokazivati znakove starenja onda kada prestane biti otvorena u vezi sa svojim nedostacima. Dosta žena pokušava prikriti svoje stvarne godine putem raznih estetskih tretmana i korekcija, ali Remark smatra da to nije nužno. 


 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!










Ključno je očuvati mladalački duh i brinuti se o sebi na način koji odražava naše unutrašnje stanje. Godine, prema njegovom mišljenju, postaju očigledne kroz hod, govor, glas i ponašanje. Stoga je bitno voditi zdrav način života, održavati uspravno držanje, osećati ponos zbog sebe, izbegavati stres i ne pušiti kako bismo sačuvali svoj glas. Pokušaji prikrivanja godina, po Remarku, su uzaludni i mogu delovati smešno.

Njegova suštinska poruka je da godine ne bi trebalo da budu prepreka za brigu o sebi. Preporučuje očuvanje tela i kože kroz blage kreme, neutralnu šminku i kvalitetnu kozmetiku. 


Umesto da se stidimo svojih godina, trebali bismo biti ponosni na njih i prihvatiti ih kao deo našeg životnog iskustva i mudrosti. Jer, na kraju krajeva, godine su samo broj i ne bi trebale određivati našu vrednost. Umesto toga, trebamo se fokusirati na ono što je zaista važno u životu.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>