Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 4. marta do 10. marta 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Ovan ove nedelje može biti emotivno nemiran, Bik je čudno raspoložen, Blizanac je u ozbiljnom poslovnom periodu, Rak ovih dana čas super, a čas “na tri ćoška”, Lav ignoriše nečije signale, Devica može imati zdravstvenih problema zbog neredovne ishrane...



OVAN

Hrana

Nedelja u koju ulazite donosi mnogobrojne izazove, lepe i one manje lepe, pa i veliko trošenje energije. Trebali bi da uzimate laganiju hranu, ali da se trudite da  ona zadovolji potrebe vašeg organizma

Ljubav

Pred vama je jedna emotivno nemirna, ali i više nego dinamična sedmica. Dok će neki parovi uživati u talasu druženja i zajedničkih izlazaka, kao i dobroj energiji, kod drugih će postojati dašak impulsivnosti i nervoze. Savet za ove druge – ovih dana je lako „pokačiti se“ – ali bi bilo dobro ne praviti nepotrebnu dramu i naravno – ne donositi ishitrene odluke. Da ne bi došlo do one situacije – od igračke, plačke. Slobodni Ovnovi – više nego burno i isto toliko zanimljivo vreme je pred vama. Da se zagrejete na blic možete, možete da se družite i „družite“, možete tajno da ljubavišete. Sve što je ludo i brzo – može.

Posao

Finansijski tokovi su prilično nestabilni – novac dolazi, novac odlazi. Baš iz tog razloga – dobro razmislite gde ulažete novac – mogući su gubici, veći izdaci. Poslovno – shvatićete da su neki dogovori ili obećanja – “ludom radovanja”. Ne trčite pred rudu, obraćajte pažnju na svaki detalj I ne zasnivajte svoje odluke na konto informacija koje niste debelo proverili I uverili se u njihovu tačnost. Ukoliko ste u nekim pregovorima (posebno ako se oni vezuju za inostranstvo) – ovo može krenuti dobro.

Zdravlje

Pojačan je nivo stresa – a definitivno bi bilo dobro da se više odmarate, jer ste mentalno isceđeni.

 



BIK

Hrana

Čudno ste raspoloženi, a to utiče i na vaš apetit, ali i na varenje. Nemojte preskakati obroke ili zadovoljiti glad grickalicama, brzom hranom. Potrebna su vam variva, meso, voće i što više svežeg povrća.

Ljubav

Uhvatili su vas neki “pundravci” pa vas ne drži mesto, pa biste menjali sebe, partnera, odnos, pa biste da se stalno nešto dešava. I sve je to ok I ima “leka” za ove nemire – najjednostavniji I najefikasniji jeste da partner I vi budete aktivni, da ste u pokretu, društvu, zabavnim aktivnostima. Ili da planirate nešto zajedno – bilo da je u pitanju izlazak, proslava sa prijateljima, kraće putovanjce. Samo nemojte da upadate u faze rasprava, nemira, dramatičnih poteza. Slobodni Bikovi – ljubavne, strasne ili flertujuće iskrice se mogu lako zapaliti. Neko će debelo privući vašu pažnju I uključiti vam maštu na maksimum.

Posao

Nekih iznenađenja, preokreta ili tumbanja u planovima može biti tokom ove sedmice. Možda vam neće prijati odnos nekih osoba prema vama, možda ćete biti I pod pritiskom. Možda će biti I onih dana u kojima će organizacija biti misaona imenica. Ali ipak – sedmica I pored ove dinamičnosti I po kojeg nervoznog momenta – ipak neće biti loša po vas, bar ne po rezultatima. Ovaj vam period pogoduje za dogovore (doduše, nešto više ćete morati da se fokusirate I da obratite pažnju na detalje).

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska.

 




BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Neki Blizanci mogu imati manjih problema sa probavom – kontrolišite rok trajanja namirnica. Uvedite u svoje obroke juneće meso, ribu, dosta svežeg povrća

Ljubav

Nemojte dozvoliti da vam obaveze izvuku svu energiju – pronađite dovoljno prostora da ove dane učinite lepim I voljenoj osobi I sebi. A možete. Ne može se reći da vam je u ovom periodu sve potaman – mnogo ste razvučeni, razuđeni, opterećeni – ali ipak postoji prostor za dobro funkcionisanje između partnera I vas. Nerviranja mogu dolaziti, ali će I odlaziti. Slobodni Blizanci – kada upadnete u neka letargična ili mutna raspoloženja – tu su prijatelji da vas izvuku I pokrenu. Više uživajte, manje dumajte teške misli. Takođe – neki kontakti preko društvenih mreža ili aplikacija su se usijali, varniče.

Posao

S jedne strane gledano – u vrlo ste ozbiljnom poslovnom periodu kada se bavite važnim pitanjima, odlukama, projektima, obavezama. Da, sve vam to može doneti I umor I nefokusiranost I povremene padove energije – ali se ipak vredi potruditi. S druge strane gledano – da, mnogo je prepreka I začkoljica I nerviranja, povremeno I lošijih odnosa sa saradnicima I kolegama – ali opet – mnogo toga ste pregurali preko glave, pa ćete I ovo. Finansije su pomalo nestabilna stavka u ovom trenutku.

Zdravlje

Stomak je nešto osetljiviji, a prisutna je I velika količina umora.

 




RAK

Hrana

Ulazite u ovu nedelju kroz nervozu i stres, što će se odraziti i na rad želuca i nešto teže varenje. Konzumirajte hranu koja se lako vari i koja vam neće opteretiti probavu.

Ljubav

Ovih dana ste mi čas super, a čas “na tri ćoška”. Nešto mi ne izgleda da je partner kriv za takve oscilacije vašeg raspoloženja, jer deluje da je I srcem I mislima I rečima uz vas. Moguće je da posao I porodica talasaju vaše živce I dovode to tih “ćoškastih” momenata – ne dozvolite da vam stres iz svakodnevice kvari sreću sa voljenom osobom I remeti vam duševni mir. Slobodni Rakovi – neko vam može dotaknuti srce I zagolicati misli rečima koje bude maštu, osmesima I pogledima koji kriju neizgovorena obećanja. Nekoga možete upoznati preko prijatelja, kolega ili preko društvenih mreža. Nekog ko vas budi.

Posao

Verovatno je da će ovo biti komplikovana i zahtevna poslovna sedmica po vas – jer ulazite u nju kroz neki vid žurbe I borbe sa obavezama koje su se nagomilale, a koje treba rešavati što pre. Atmosfera na radnom mestu je pomalo haotična I uzburkana, a ni vi ne delujete totalno organizovano – pa su moguće kraće varnice u saradničkim ili kolegijalnim odnosima. Dosta obaveza će od vas zahtevati da posvetite pažnju svakom detalju I sitnici – pa budite fokusirani. Troškovi iskaču iz redovnih okvira.

Zdravlje

Pojačan stres I meteoropatske tegobe, naročito sredinom nedelje. Sem toga – zdravlje je dosta solidno.

 

 

Hrkanje je pojačano tokom zime ali postoji način da prestanete!











LAV

Hrana

Izbegavajte prženo, pohovano, mlečne proizvode sa visokim procentom mlečne masti. Umesto toga – u svoju ishranu češće uvrstite ribu, više povrća – naročito kelerabe, karfiola, brokolija, cvekle.

Ljubav

Može postojati osećaj da nemate partnerovu podršku. Ili će između vas stalno biti neki vid napetosti, tenzija – I onih koje se mogu okrenuti u pozitivnom pravcu pa inicirati strast ili neku zajedničku društvenu aktivnost, ali i onih koje mogu otići u pravcu pojačanog varničenja  rasprava. Nije vam jednostavan emotivni period i zato ne treba ići ka tim dramskim fazama i sukobima, već se truditi da ono što je lepo (a ima toga) između vas dvoje ipak bude u prvom planu. Slobodni Lavovi – moguće je da postoji više osoba koje šalju signale ka vama. No ti signali kao da ne dopiru do vas ili jednostavno ne želite da ih vidite – a možda i niste istinski zainteresovani već samo želite da flertujete.

Posao

Ovaj “riblji” period I nije baš vreme u kojem se vi osećate aktivno – šta više, moguće je da ćete češće biti usporeni, bez energije I pravog elana za posao. Ni komunikacija sa saradnicima neće biti bajna – mnogo praznih reči a malo suštine I pravih informacija. No, budiće vas oni koji su preko puta vas – neki na lep način – podsticanjem, smehom, lepom energijom koju vam donose. A neki na onaj drugi način – time što će vas pritiskati, insistirati, zahtevati, zujati kao osice oko vas.Budite se, da ne biste pravili greške.

Zdravlje

Negde ste na pola – niti u pravom zdravstvenom problemu, niti u dobroj energiji.

 




DEVICA

Hrana

Hranu je i dalje potrebno da raspoređujete u češće obroke, količinski manje. Takođe, u periodu ste kada vam je potrebno više hidriranja, pa ne uskraćujte svom organizmu dovoljnu količinu tečnosti.

Ljubav

Za neke parove – period jačanja intimnosti, bliskosti I produbljivanje odnosa. Za neke druge – dosta smušenosti, čudnosti, nagomilanih sumnji I guranja pod tepih svega onoga o čemu treba razgovarati jer bi doprinelo poboljšanju odnosa. Mlad Mesec u partnerskom polju ukazuje da je vreme da se stvari menjaju I da uvođenjem novih elemenata, ponašanja, izlaženjem iz rutine – imate priliku da donesete novu energiju u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device – iskoračite iz ustaljenih šablona, napravite promenu na sebi, u sebi – može vam se dopasti neko potpuno drugačiji. I to je skroz ok.

Posao

Dosta toga će se u ovoj nedelji dešavati neplanirano – neplanirane obaveze, neplanirani izdaci, naplanirane promene u dogovorima – ali I neplanirane povoljnosti, neplanirani prilivi, kao I neplanirani naleti kreativnosti I ideje koje vam odjednom “sednu” I shvatite da su odlične. Problem je u tome što vi ne volite neplanirano, neorganizovano I nejasno – pa ćete nešto više trošiti živce I mozak kroz ove dane. No, to vas neće sprečiti da uspete u svojim naumima. I da standardno – ostvarite odlične rezultate.

Zdravlje

Problemi sa neredovnom ishranom i varenjem, nervoza, meteoropatske tegobe.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>