Lepota

Ljubav

Frizura mob wife biće hit ovog proleća!

Ovaj stil stvara iluziju guste i zdrave kose, istovremeno pružajući dozu elegancije i zavodljivosti. Frizura "mob wife" biće hit ovog proleća zato pogledajte kako izgleda i razmislite o promeni!

Frizura mob wife biće hit ovog proleća! Screenshoot/Instagram






Frizura inspirisana životom supruge mafijaša, poznata kao "mob wife", postaje sve popularnija i osvaja srpske frizerske salone. Ovaj trend nosi sa sobom notu hrabrosti, razmetljiv sjaj, često prožet leopard printom. Dok se svet mode neprestano menja, mob wife estetika čini se kao trend koji će obeležiti proleće.

Samo jedan pogled oko sebe dovoljan je da primetite uticaj "mob wife" stila. On podrazumeva izraženu hrabrost, blistav sjaj, a često i upadljiv leopard print. Dok se trendovi u svetu estetike brzo smenjuju, mob wife frizura zadržava svoju popularnost.








Kako izgleda tipična mob wife frizura? 


Najčešće se radi o bob frizuri koja je oblikovana zaobljenim slojevima. Ovaj stil stvara iluziju guste i zdrave kose, istovremeno pružajući dozu elegancije i zavodljivosti. Izmišljene supruge mafijaša služe kao inspiracija za ovu frizuru, pri čemu se često pominje Michelle Pfeiffer kao glavni uzor iz filma "Lice sa ožiljkom". 

Takođe, serija "Sopranovi" i stilovi inspirisani filmom "Kum" takođe igraju ulogu u formiranju ovog trenda. 










Bez obzira na specifičan izvor inspiracije, ključni elementi ovog stila su samopouzdanje i glamur koji će izbijati iz vas gde god da se pojavite. Ove frizure ne samo da će vas istaći, već će vam pružiti besprekoran izgled koji će ostaviti snažan utisak na svakoga.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>