Elita 7

Parovi

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica u žestokom sukobu! (VIDEO)

Teodora Delić i njen rijaliti dečko Nenad Macanović Bebica noćas su bili u žestokom sukobu, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje! 

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica u žestokom sukobu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U toku emisije "Gledanje snimaka" dogodio se žestok sukob između Teoeodre i Bebice, kada je ona počela da Nenadu da cepa majicu pa je moralo da reaguje i obezbeđenje kako bi ih razdvojili i smirili strasti.




Ivana Šopić prekinula je emisiju ,,Gledanje snimaka" kako bi proverila šta se desilo, jer se program odvijao uživo. Teodori Delić je zasmetalo što je Bebica njoj prebacivao odnos sa Nemanjom Gačićem, za kog je ona oduvek pričala da su samo prijatelji. 

Ipak, Bebica je smatrao da tu postoji nešto više od prijateljstva, pa je vrlo često upadao u žar ljubomore, zbog čega je i dolazilo do sukoba.



Teodora Delić nije mgla da se smiri:

 "J*bem li ti majku!"- vikala je, pa dodala:

"Ti ćeš meni da prebacuješ to! Prebacuje mi to što sam pitala Nemanju da pogleda da li gleda u njega, a on šta radi sve! Ja sam hiljadu puta rekla da za Nemanju i dalje mislim da mi je prijatelj i ja verujem kada mi kaže to!"



Ljudi iz obezbeđenja su hitno reagovali kako bi razdvojili ovaj rijaliti par, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. 

Mnogi misle da je Macanović sada pokazao pravo lice, budući da poslednjih nedelja ima mnogo ispada i da ulazi u konflikte, kao da namerno igra rijaliti igrice sa takmičarima. 


Ceo snimak možete pogledati OVDE.

NAJNOVIJE GOOGLE VESTI.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>