Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 26. februara do 3. marta 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Ova nedelja je dobra da se više posvetimo sebi. Da porazgovaramo sa sobom – sagledamo šta je dobro a šta treba popraviti, na čemu treba raditi. Dobar je i za druženje i povezivanje sa ljudima koji bude našu energiju, interesovanja, koji nam donose dašak svežeg vazduha i provetravaju mozak i srce.





VAGA

Hrana

Rešili ste da usvojite principe zdrave ishrane, jer vam je stalo do toga da izgledate što bolje. Već polako shvatate da je proleće blizu i imate nameru da budete u „top formi“. Neće to ići lako, da znate.

Ljubav

Sad možete sav svoj šarm (kojeg imate na izvoz) da bez milosti isipate na sve oko vas I da veselo posmatrate kako se ljudi lepe I ostaju fascinirani vama. Samo mi nije jasno šta ćete sa tolikim udvaračima/udvaračicama. Ali dobro – ako je vama fino da se igrate – onda samo napred. A možda se I probere nešto što istinski valja I što vas “radi”. Ukoliko ste zauzeti – možete da imate manjih tenzičnih momenata sa partnerom, ali u suštini – u dobrom ste periodu kada pozitiva preovladava I kada se sve lako okrene na strast, zabavu, dobro raspoloženje I smeh. Koristite do maksimuma ovaj period.

Posao

Konjunkcija Saturna, Sunca I Merkura u polju poslovne svakodnevice ne obećava da ćete kroz ovu nedelju moći da prođete baš tako lepršavo I graciozno kao što prolazite po pitanjima ljubavi. Ovo su pokazatelji ozbiljnih poslovnih angažovanja, velike posvećenosti I odgovornosti – I u poslu ćete morati takvi da budete, ukoliko imate nameru da sve obavite na vreme, kvalitetno I da vaši rezultati budu dobri. Može biti komunikacijskih poteškoća, nesporazuma, kao I informacija koje vam mogu uneti nervozu.

Zdravlje

Moguće su prehlade ili viroze – a kod starijih – hronične tegobe.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Vi možda stvarno imate želju da se uvedete u red po pitanjima ishrane. Ali želje su jedno, a realnost je drugo – a u realnosti vi kao pokušavate nešto, ali to je sve slabo I ne daje rezultate.

Ljubav

Da vam je lagan I jednostavan emotivni period – ma nije, nikako. Kontrolu nad situacijom nemate, jedino što možete učiniti jeste da imate kontrolu nad sobom. Pa vi birajte – da li ćete ovaj period učiniti blažim, mirnijim, ljubavnijim – ili ćete da čačkate mečku dok je ne iščačkate. Opcije I za jedno I za drugo imate – ali je izbor vaš. Ako već vodite odnos ka tenziji ili je napumpavate – pa onda se lepo raziđite, ne presirajte I ne uslovljavajte više jedno drugo. Slobodne Škorpije – senke prošlosti su se nadvile nad vama. Nekom kroz konkretnu, bivšu osobu – a nekom kroz sličan tip odnosa ili ljubavnih obrazaca.

Posao

Sa organizacijom ćete imati poteškoća – koliko god vi pravili planove – na dnevnoj bazi će se dešavati promene i distrakcije koje će činiti da morate da pravite zaokrete, snalazite se i rešavate stvari u hodu. Sve ovo će donositi i pojačanu nervozu, pa samim tim – ponekad i varničastu komunikaciju sa saradnicima. Proveravajte informacije koje dobijate, ne prihvatajte ih zdravo za gotovo. Dogovori, kao i obaveze na dnevnoj bazi će funkcionisati – ali uz otežanja i komplikovanja. Finansije – dosta troškova.

Zdravlje

Dosta nervoze, meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska.




 

STRELAC

Hrana

Ishrana bi trebala da bude bazirana na mesu – piletini i junetini. Iako bi vam i riba odgovarala, pitanje je koliko ste sada za nju raspoloženi. Od svežeg povrća – blitva, spanać, zelena salata, zelje.

Ljubav

Već neko vreme u vašim emotivnim relacijama postoji ona gorko – slatka komponenta. Dosta toga je dobro, funkcionalno, čak u nekim momentima I izuzetno pozitivno dinamično, ima I lepih dešavanja, radosti I uživanja. Ali, postoji I ona druga strana – u kojoj kao da nešto smeta, opterećuje vas I povremeno donosi teške osećaje. Možda ovo nije vezano za partnera I za odnos sa njim (već se preliva iz vašeg porodičnog I poslovnog sektora) – ali u svakom slučaju utiče povremeno na odnos. Slobodni – varnice sa nekim su tu, slatka peckanja I dešavanja koja vam donose osmeh na lice.

Posao

Poslovni sektor, koji je već neko duže vreme stavka koja vas istovremeno nervira I opterećuje (ali vam ipak donosi I solidne rezultate I nešto više novca u džepu) – neće ni u ovoj nedelji biti miran. Možda ćete vi sami biti malo neorganizovani, ali je moguće da će I drugi donositi distrakcije – čas vas vraćati korak unazad, čas vas pritiskati da ubrzate. Funkcionisaćete po principu “snalazi se kako znaš I umeš” – bitno je da obaveze budu gotove na vreme. Finansije su nešto stabilnije, ali opet uz dosta neplaniranih troškova.

Zdravlje

Nervoza, loše navike, hronična problematika.

 
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!











JARAC

Hrana

Nešto su vam „slatki“ slatkiši svake vrste. Teško uspevate da odolite pecivima i kolačima, a ni ostalo ne odbijate. Pokušajte da se potrudite da imate uravnoteženu ishranu….ako je to ikako moguće.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je tokom ove sedmice nešto bliskiji, mekši, topliji – I verovatno je da ćete imati par trenutaka koji će biti prilično bajkoviti I topli. Doduše, biće I onih momenata koji mogu doneti krutost u komunikaciji I razgovore koji su zahtevni I teški – ali njih ćete zajedničkim snagama rešavati. U suštini, sada je više onog dobrog I onog što vas povezuje – pa biste mogli ovaj period da iskoristite I isplanirate neke zajedničke akcije, izlete, putovanjca. Slobodni Jarčevi – misli o prošlosti su sada posebno prisutne. Vaš je izbor da li ćete roniti po njima ili ne. Jer, možete izroniti biser….ali I nepotrebnu tugu.

Posao

Dosta ozbiljna poslovna sedmica je pred vama. Očekuju vas razgovori, sastanci ili dogovori koji zahtevaju vašu punu pažnju, usmerenost na detalje I fokusiranost u svakom trenutku. Očekuju vas I zahtevne poslovne obaveze kojima ćete morati da pristupite odgovorno I savesno. Očekuje vas I privođenje završetku nekih poslovnih projekata koji su vam oduzimali dosta vremena I energije. No, ono što je bitno jeste da vas očekuju I više nego dobri rezultati. I povećanje u finansijskom sektoru (ali I mnogo troškova).

Zdravlje

Hronična zdravstvena problematika, mogućnost prehlada I viroza.

 



VODOLIJA

Hrana

Malo bolja situacija po pitanju navika u ishrani u ovoj sedmici. Uspevaćete povremeno da “podignete ručnu” I ograničite sebe – ali će vam slabost predstavljati obroci I grickanje u večernjim satima.

Ljubav

Ljubavne zgode I nezgode biće prisutne kod slobodnih Vodolija. Definitivno ste u periodu kada postoji mnogo više prilika I za zabavu, druženje – ali I za flertovanje, ljubavisanje. Neke će osobe buditi u vama ono najbolje – onu vašu vrcavost I harizmatičnost, rečitost I zarazan smeh – a neke će buditi u vama potrebu da ih zablokirate I otperjate što pre. Igrajte se I uživajte, a možda se pojavi I neko ko će razlepršati leptiriće u vašem stomaku. Zauzeti će imati neke sjajne momente I dobru energiju (najpre sa vaše strane). Partner povremeno deluje umorno ili potonulo – čupajte ga I ne dajte da tone.

Posao

Budni ste, fokusirani I pod prilivom snažne energije koja vam daje elan I motiv za borbu na svakodnevnoj bazi. Iako poslovni sektor prilično dobro funkcioniše – nečim nećete biti zadovoljni. Možda atmosferom na radnom mestu, možda odnosom nekih kolega/saradnika prema vama, možda povremeno čudnom I zbunjujućom komunikacijom ili informacijama. Šta god da je u pitanju – ovo shvatite kao trenutnu prepreku koja je itekako rešiva. Finansije se jesu popravile, ali već znate napamet – jaki troškovi….

Zdravlje

Moguće stomačne tegobe kao I hronična zdravstvena problematika. Takođe – povrede.

 




RIBE

Hrana

Ako nastavite ovim tempom da tamanite sve što se od klope nađe pred vama, moraćete da krenete sa kupovinom šire garderobe. Krenite sa pravilnim režimom ishrane na vreme – sada to možete.

Ljubav

Nešto vas opterećuje – da li su to neki vaši strahovi, nedoumice vezani za partnera I za odnos ili se ovo uopšte ne vezuje za voljenu osobu, već za druge životne sektore – to već vi znate. U svakom slučaju – u periodu ste kada je potrebno da iskomunicirate sa partnerom ukoliko postoji neki problem, pa čak I ako su u pitanju komplikovane ili teške teme – jer, jeste rešivo. Neki parovi će u ovom periodu doneti značajne odluke vezane za budućnost odnosa. Jer, jeste dobar trenutak da popričate. Slobodne Ribe – ludo I brzo, to da. Stabilno I ozbiljno, to ne. Mogućnost tajnih veza I “kombinacija” – I to da.

Posao

Trebalo bi da se postavite dosta ozbiljno I odgovorno po pitanjima posla u ovoj sedmici – jer vas očekuju isto tako ozbiljne obaveze I dogovori. Bićete u fokusu kada su poslovna dešavanja u pitanju – jer imate snage, volje I sposobnosti, pa je itekako moguće da neki od vas u ovom periodu naprave ozbiljne pomake napred I uzdignu se stepenik više na lestvici uspeha. Ovo je dosta zahtevan period za vas, sa mnogo prepreka – ali istovremeno period u kojem ćete otvoriti sebi vrata ka pravom uspehu.

Zdravlje

Budite odgovorniji prema sebi. Ne idite do svojih krajnjih granica. Aktiviranje hroničnih tegoba.


MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>