Region

Svet

Region

Serija V efekat epizoda 5 i 6! Ljubav ili ambicija? (VIDEO)

Serija "V efekat" epizoda 5. i 6. biće emitovane ovog vikenda u 21 čas na Super Star kanalu! Ljubav ili ambicija? Novonastali problemi će nam otkriti...

Serija V efekat epizoda 5 i 6! Ljubav ili ambicija? (VIDEO) Foto: Facebook


Serija "V efekat" epizoda 5. i 6:


Ko je starica Jadranka koja je trenutno u bolnici? Da li će progovoriti? Ljuba baš i nije njen fan, saznajte zašto.Starica nema lepe reči ni za koga.
Postoji priča da su imali privatni arhiv...


Šta znači maska i čega je ona simbol, kao i da li je slučaj rešen ili je to samo varka večeras pogledajte na Super Star kanalu.


Ministar se nije sam ubio, neko ga je ubio... 
 Moderno pozorište se priprema za premijeru dugo očekivane predstave koja je sredinom 1980-ih imala ogroman uspeh. Međutim, kako ceo ansambl željno iščekuje veliku noć, počinju da dobijaju anonimne pretnje. Da bi se slučaj rešio, istragu počinje Svetlana Sorga, iskusni insprektor PU Beograd. U noći premijere, poznati glumac umire na sceni dok je u okviru predstave izvodio scenu samoubistva.

Dok inspektorka Sorga dublje ulazi u slučaj, postaje i zaintrigirana i zastrašena čudnim svetom iza zavesa pozorišta. Uprkos izazovima sa kojima se suočava, Sorga je odlučna da otkrije istinu i utvrdi da li je glumčeva smrt bila nesreća, samoubistvo ili ubistvo...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>