Elita 7

Parovi

Fanovi rijalitija Elita, apeluju da produkcija momentalno kazni Bebicu! (VIDEO)

Fanovi rijalitija "Elita", apeluju da produkcija momentalno kazni Nenada Macanovića Bebicu, zbog unošenja informacija iz spoljnog sveta!

Fanovi rijalitija Elita, apeluju da produkcija momentalno kazni Bebicu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Maja Marininković je u rijalitiju "Elita" i ne zna šta se napolju dešava, pa tako nije imala ni informaciju o tome da je zapaljen automobil njenog oca Takija.Informacije joj je iz spoljnog sveta "uneo" Nenad Macanović Bebica, koji je sve to saznao dok je bio kod lekara, a poznato je da je unošenje informacija u "Eliti" strogo zabranjeno.


Pojavio se snimak na jednoj Instagram stranici gde se čuje šta joj Macanović priča, a Maja pokušava da sazna ko je tako nešto uradio.Fanovi rijalitija apeluju da produkcija momentalno kazni Nenada Macanovića Bebicu zbog unošenja informacija, a video možete pogledati OVDE.


 

Savo Perović umalo iza rešetaka u Dubajiu!
Juče se Taki oglasio za Alo nakon tvrdnji Asmina Durdžića da je automobil Majinog oca zapalila zapravo Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić.


Nakon toga se oglasio i Radomir i rekao da će odmah otići u policiju:


"Idem iz prodavnice, prijaviću policiji. Moraću da prijavim Situ odmah. Međutim, policija već radi na tome. Aneli je prošle godine zapalila automobil najboljoj drugarici u Sarajevu, tako da siguran sam da je umešana. 

Nista me ne čudi, nijedna komšinica nije smela da da izjavu, kad su obilazili njihov kraj, niti bilo šta da kaže ružno, zapitajte se i što! Bave se svim i svačim, čak su i onog Asmina opljačkale bile."


Najnovije Google vesti. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>