Elita 7

Parovi

Asmin Durdžić poručio da će priložiti ceo snimak sa Sitom Ahmić!

Asmin Durdžić je poručio da će priložiti ceo snimak sa Sitom Ahmić iz hotelske sobe ali na sudu. Smatra da je deo snimka koji se pojavio plasirala upravo ona.

Asmin Durdžić poručio da će priložiti ceo snimak sa Sitom Ahmić! Foto: Facebook





Bivši partner rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Asmin, se oglasio nakon poslednjih novosti o njegovom po*no snimku, koji je prema najnovijim saznanjima nastao u sobi jednog poznatog prestoničkog hotela. 

Asmin Durdžić je odgovorio i na navode da je na klipu s muškarcem, a otkrio je i nove detalje koji će šokirati sve one koji prate "Elitu".



Snimak je kako on kaže, nastao pre dve godine:


"Nisam dobro. Kako da bude budem dobro kad sam čuo ovakve gluposti da sam bio sa muškarcem?! Taj snimak je nastao pre dve godine, ja nisam dao medijima taj snimak. Sita je odmah dala izjavu nakon toga, to mi budi sumnja da ga je ona možda i poturila u medije. 


Ona neka tuži, ja imam ceo snimak od 12 minuta, naravno da zna koji hotel je u pitanju. Priložiću snimak na sudu, pa ćemo videti sve. Zna Sita da nije u pravu, ona nema para za advokata, njene priče su šuplje..." - izjavio je Durdžić za Pink.








Sestre nisu razgovarala sve do Anelinog ulaska u rijaliti:


"Sita i Aneli nisu pričale do ulaska u Elitu. One nemaju odnos kao dve sestre, samo se svađaju, sad se odjednom slažu. Aneli je rekla da ulazi u Elitu, pa su se pomirile, jer je ona Siti obećala deo novca od učešća." - tvrdi Durdžič i otkriva da mu nije smetalo što je bio uporedo sa dve sestre, kao i da je u hotelu pored njega i Site, kako tvrdi, bio i njegov drug, ali i još jedna devojka:


"Nije mi smetalo tada. Ona je mene molila da završim u nju, ja u šoku. Onda je moj drug bio tu i rekao da ona meni plati. S nama su u hotelu bili drug i još jedna devojka."



Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.






Podsetimo, Sita je izjavila:


"Samo ću reći laž! On je osoba koja je toliko bolesna sa svim svijim bolestinama i fetišima... do kojih granica ide, toliko duboko, da podmeće videe, za to će pet godina zatvora da služi, vjerujte mi. Takođe, jel iko ikada video onakvu ženu s onolikim leđima, stopalima, butinama, listovima... Ja nisam, meni ono liči na vozača kamiona, oprostite." rekla je Sita Ahmić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>