Elita 7

Parovi

Taki prokomentarisao Situ i Aneli! Taj šljam ne može da tuži!

Radomir Taki Marinković prokomentarisao je Situ i Aneli, kao i snimak koji se pojavio, a na kojem je navodno Sita sa Asminom. Možemo da komentarišemo tako da taj šljam ne može da tuži, kaže Majin otac.

Taki prokomentarisao Situ i Aneli! Taj šljam ne može da tuži! Screenshoot/Instagram





Juče je odjeknula vest o po*no snimku bivšeg partnera aktuelne učesnice "Elite", Aneli Ahmić, Asmina Durdžića, koji je isplivao u javnost, a na kom se, kako Asmin kaže, nalazi sa Anelinom rođenom sestrom, Sitom Ahmić.


Sita Ahmić se tokom jučerašnjeg dana u više navrata oglasila tim povodom, pa je oštro demantovala Asminove tvrdnje. Ona kaže da će Durdžić odgovarati pred sudom za takve tvrdnje. 


Kako je sama Anelina sestra Sita otkrila, dobro se raspitala i shvatila je da Asmin može čak, ukoliko se utvrdi da su njegove tvrdnje netačne, završiti u zatvoru.

 

Mirjana Antonović se oglasila i saopštila odluku Višeg suda!









Taki Marinković je za Pink prokomentarisao situaciju:


"Ako je to Sita, ništa me ne iznenađuje. Isto je on izjavio da se prodavala za 70 evra, tako da su one spremne na sve. Sve što oni izjave, možemo samo da prokomentarišemo tako da taj šljam nema podlogu da tuži. 

Ako je to Sita na snimku, ništa me ne bi iznenadilo. Vidimo da su spremne na sve. To nam se prezentuje na portalima i po novinama. Ja te vračare nikada nisam ni čuo ni video pošto su one Majini fanovi."
- završio je Marinković.

Najnovije Google vesti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>