Region

Svet

Jelena Radanović: Bog me je nagradio Slobom!

Jelena i Sloba Radanović juče su upriličili veselje za svoje prijatelje i rodbinu, odnosno pravili su svadbu, a kakav je njen život bio pre pevača, najbolje opisuje rečenica "Bog me je nagradio Slobom".

Jelena Radanović: Bog me je nagradio Slobom! Screenshoot/Instagram




Sloba i Jelena već duže vreme žive u ljubavi i ozvaničili su svoju vezu u crkvi, a juče su napravili veliko slavlje za prijatelje i porodicu. Imali su i još jedan veliki razlog za veselje, prvi rođendan sina Damjana.



Nije bilo skandala u vezi Jelene i Slobe Radanovića sve do prošle godine kada je ona imala traumatičnu situaciju sa bivšim suprugom dok mu je predavala zajedničkog sina, posle čega je završila u Urgentnom centru. 


Vest je zaprepastila javnost, jer su svi mislila da Slobina izabranica sa bivšim suprugom ima dobar odnos i da zajednički brinu o sinovima.










Kako su mediji svojevremeno pisali, Jelenin bivši muž je biznismen Igor Marković koji živi i radi u inostranstvu, a evo šta je ranije izjavljivao:

"Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim."




Kako se ranije pisao, Igor je na neki način podržavao vezu Jelene i Slobe i imao reči hvale za pevača:


"Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa."











Sve do gore pomenutog događaja i Jelena i Igor su govorili da su u dobrim odnosima i nakon razlaza, kao i da im je bitno da tako i ostane u budućnosti zbog odgajanja i vaspitavanje njihove zajedničke dece.


"Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže." - pričao je tada Igor za "Informer".





Marković je govorio da nema razloga da mu smeta veza bivše supruge:



"Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci. On je jedan fin i kulturan mladić."




Nema zle krvi, govorio je tada i Sloba Radanović:


"Bolji odnos nisam mogao da izaberem sa Jeleninom decom iz prvog braka, funkcionišemo fenomenalno. Upoznao da Igora odavno, imamo korektan odnos, normalan je čovek. Nema nikakve zle krvi među nama."

Nakon napada na Jelenu, pevač je bio besan, a o svemu se oglasio na svom Instagram profilu i to samo jednom rečenicom:


"Kad mačke nema, miševi kolo vode."









Nakon svega, Jelena Radanović je otkrila kakva je situacija zapravo:


"Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja."





Morala je da ide na sud, kako bi zastupala svoju decu:



"Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je."




Na dan nemilog događaja, Jelena je ispričala:


"Ne mogu detaljno da prepričavam šta se zaista danas desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! 

Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuje policiji i centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje devojke!"






Smatrao je da ga neće ostaviti jer se obogatio:


"Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe. Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom." - iskrena je i ponosna Jelena.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>