Region

Svet

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su pravili svadbu!

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su pravili svadbu u jednom beogradskom restoranu! Umesto prvog plesa Sloba je supruzi pevao pesmu dok je ona igrala oko njega.

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su pravili svadbu! Screenshoot/Instagram





Jelena i Sloba su zajedno uzeli nož da iseku prvo parče svadbene torte, na čijem vrhu je bio beli medved koji je zvanicama bio najslađi, pa su ga fotografisali i objavljivali na društvenim mrežama.

Umesto prvog plesa, kad su mladenci ustali, Sloba je uzeo mikrofon kako bi pevao Jeleni, što je svima bilo neobično jer su očekivali svadbeni ples.


Sloba Radanović je zapevao čuvenu pesmu pokojnog Marinka Rokvića "Tri u jednoj", a zvanice su požurile da sve snime i fotografišu dok je Jelena igrala oko supruga.


 "Tri u jednoj, i žena i sestra i drug, tri u jednoj, ma, stvarno bih bio lud pa da pustim te tek tako, a nisam te našao lako... Tri u jednoj, s tobom il' nikako." - pevao je Sloba dobro poznatu pesmu.








Jelena se požalila da je venčanica steže i da jedva čeka da je skine, a Sloba se našalio:

"Neću pevati večeras "Nije život jedna žena"... (smeh) Oprostite mi moju ružnu prošlost!"



U toku večeri, nakon što su mladenci stigli na lokaciju, ubrzo se sjatilo pola estrade, pa su tako kod Slobe i Jelene na slavlje došli Jovan Pejić, sin Zlate Petrović, sa majkom pod ruku, Radiša Trajković Đani, Bora Santana i Milica Kemez, Milan Dinčić Dinča, zatim Milena Ćeranić, Baja Mali Knindža sa suprugom i drugi, a kako je izgledala svadbena torta, pogledajte OVDE.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>