Region

Svet

Tajna dobrog izgleda Emine Jahović! Napitak kojim započinje dan! (RECEPT)

Tajna dobrog izgleda Emine Jahović nije samo u odlascima u teretanu, za to je zaslužan i napitak kojim započinje dan!

Tajna dobrog izgleda Emine Jahović! Napitak kojim započinje dan! (RECEPT) Screenshoot/Instagram/cemtalu




Emina Jahović je svojim pratiocima otkrila kako da započnu svoj dan, i da svoje telo dovedu fazu dobre energije i balansa:


"Započnite dan jednim šumećim vitaminom C. Posle 20 minuta do pola sata, popijte sveže isceđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume u prahu, pola kašičice organskog đumbira u prahu i jednom kašičicom maka pudera."- otkrila je Emina pa dodala:

"U to sve stavite malo svežeg mlevenog bibera, ljute mlevene paprike i malo himalajske soli kako biste aktivirali i pojačali dejstvo napitka. Sve to promešajte i popijte." a postoji rešenje i ako nemate celerov sok:


"Ukoliko nemate celerov sok, počnite dan mlakom vodom i par kapi limuna, u to takođe možete staviti gorepomenute začine. Posle 20 minuta možete doručkovati ili popiti omiljenu kafu, ali bez šećera, a pogotovu mleka. Trudite se da kafu ne pijete s mlekom. "- kaže Emina Jahović i dodaje da takvu kombinaciju treba u potpunosti izbegavati.

 

Obrok sa samo 80 kalorija, 17 grama složenih ugljenih hidrata i 1 gram masti!










Kretanje je jako važno!


"Kardiovaskularni trening obavezno, a posle toga najmanje 20 minuta na biciklu, traci… U danima kad ne vežbate u teretani, pokušajte da odete 60 minuta u šetnju, po mogućstvu brzu, ili 30-40 minuta trčanja, plivanja ili veslanja na spravi."



Hladna voda aktivira organizam:



"Tuširajte se normalno, a nakon toga obavezno još minut-dva tuširanja hladnom vodom preko glave i celog tela. Praktikujte da tu naviku steknete pole svakog tuširanja. Hladna voda aktivira organizam, pomaže nervnim ćelijama da se oporave, podstiče cirkulaciju tela do te mere da kosa postane jača i sjajnija a koža zategnutija i lepša. Tuširanje hladnom vodom na kraju svakog tuširanja, čak i noćnog, nešto je najlepše što sam otkrila i praktikujem u poslednjih godinu dana."


"Ukoliko imate saunu i steam room, obavezno praktikujte tu vrstu detoksa i znojenja kako biste izbacili toksine iz tela. I naravno, tuširanje na kraju što hladnijom vodom. Eto malo saveta… " - završava Emina Jahović.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>