Region

Svet

Dejan Dragojević ugostio brata Davida! Šokantne informacije! (VIDEO)

U novom izdanju emisije “D-Cast” autora Dejana Dragojevića, koja se emituje ponedeljkom u 21h na programu Hype TV, gostovao je David Dragojević, a mogli smo da čujemo šokantne informacije.

Dejan Dragojević ugostio brata Davida! Šokantne informacije! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Prvi put nakon porodične drame, pred kamerama Hype televizije, braća su jednom jedno drugom rekli sve oči u oči.

Nakon 5 godina razdvojenosti, porodica je ponovo na okupu, a Dejan je zanimalo samo jedno:


"Da li ste mi oprostili?" – pitao je Dejan Dragojević.


"Ti si mislio da smo se svi okrenuli protiv tebe. Mislio si da smo protiv vere, najteže je bilo mami. Plakala je što se ne javljaš. Mama je stalno plakala." – pričao je David, nikad iskrenije.




Mislio sam da ste svi protiv mene

"P*šao sam po svojoj porodici! 5 godina mi je proletelo kao ništa!" – pričao je Dejan.


Dejan je u emisiji “D-Cast” otkrio do sada nepoznate delje iz porodičnog života Dragojevića toko perioda kada nisu razgovarali.

"Najgore je prošla mama! Ona je najteže podnela što se ne javljaš i što te nema. Stalno je plakala što ne može da te čuje." – rekao je David sa knedlom u grlu.










David i Dejan suočavanje

"Kako nisi došao kući da vidiš babu? To je bilo plakanje svaki dan, baš je bilo gadno." – pričao je David Dragojević.

"Bio sam samoživ." – rekao je Dejan.



David mi je pokazao da me je prevarila

"Sada ću vam otkriti ekskluzivu jednu. David mi je pokazao snimak kako me je prevarila u rijalitiju. Tada kada sam napravio haos, u produkciji u apartmanu sam video sve." – šokirao je Dejan u svojoj autorskoj emisiji “D-Cast“.

"Ja nisam plakao kada smo se svađali, ali sam plakao kada sam video šta si uradio onu noć. Video sam da ti nije bilo dobro, a nisam mogao da ti pomognem." – otkrio je David sa knedlom u grlu.











David i Dejan Dragojević svojevremeno su zajedno učestvovali u rijalitiju, prilikom čega je došlo do sukoba između njih, a nakon toga njihovi odnosi su se dodatno pogoršali, jer su se u svađu umešale i njihove izabranice Dalila i Davidova tadašnja devojka Aleksandra Subotić.

Dejan se oženio Dalilom i preselio u Šepak, a kontakt sa porodicom bio je prekinut. Sada su konačno ponovo svi na okupu, nikada srećniji, a Dejan je postao deo pobedničkog tima Hype TV. Njegov potkast možete pratiti svakog ponedeljka u 21h.
 

Asmin Durdžić finansirao zube Aneli Ahmić!

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/hype

Povezane vesti:


>