Region

Svet

Pevačica Ivana Peters doživela je srčani udar usred emisije!

Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina doživela je srčani udar usred emisije i više puta nakon toga govorila o ozbiljnoj zdravstvenoj situaciji u kojoj se našla.

Pevačica Ivana Peters doživela je srčani udar usred emisije! Screenshoot/Instagram

Ivana se 15. marta 2015. godine suočila sa ozbiljnim zdravstveni problemima:


"Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije." - ispričala je jednom prilikom Ivana Peters.Pevačica je zagovornik veganske ishrane i zdravog života, a infarkt koji je doživela u mladim godinama promenio joj je život. Umarala se pri najmanjem naporu, a zbog malokrvnosti je morala ipak da počne da jede meso:


"Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život."

 

Kako da sagorite 3000 kalorija dnevno?
U porodici Ivane Peters nije bilo srčanih problema pa nije sigurna šta je bilo presudno da se ona razboli:

"Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo."

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>