Lepota

Ljubav

Najbolje frizure za dame koje nose naočare!

Naočare nisu samo modni detalj, kod mnogih su potreba i neophodno pomagalo, zato vam predstavljamo najbolje frizure za sve one dame koje nose naočare.

Najbolje frizure za dame koje nose naočare! Svet Plus

Svakodnevna potreba za naočarimaMnoge dame koje su prinuđene da uvek i svuda nose naočare, pažljivo biraju okvir koji će se uklapati sa njihovim stilom oblačenja ali tu je i frizura koja može sve to lepo upotpuniti.
Varijanta piksija za dužu kosu


Za ljubiteljke kratkih frizura koje ipak žele da zadrže neki duži pramen, ova modifikacija piksija predstavlja odličan izbor. Posebno se preporučuje ženama sa ovalnim oblikom lica, a u kombinaciji sa naočarima postiže savršen izgled.
Imate višak vode u nogama i stomaku? Izbacivanje viška tečnosti iz organizma!
Divlji bob u produženoj varijanti


Atraktivna produžena verzija boba savršena je opcija za dame koje primećuju postepeno sedenje kose, ali ne žele da se odluče za farbanje niti da se odreknu dužine. Ova elegantna frizura otklanja godine s lica i izuzetno se dobro slaže sa naočarima. Praktično se stilizuje, čineći je idealnom opcijom za žene koje traže osveženje.

Raskošne lokne s naočarima kao savršenim dodatkom


Kada je kosa prirodno bujna i gusta, a istovremeno volite lokne koje joj dodaju dodatnu obimnost, postoji mogućnost da vaša frizura vizuelno preplavi lice. U tom slučaju, naočare su idealan detalj koji će uspostaviti ravnotežu i doprineti harmoničnom izgledu.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>