Elita 7

Parovi

Bora Santana raspravljao sa Teodorom Delić o njenom druženju sa Erom!

Bora Santana tokom "Elitovizije" raspravljao sa Teodorom Delić o njenom druženju sa Erom Ojdanićem u Vranićima, u restoranu na Ibarskoj magistrali! Rijaliti učesnica ništa nije želela da prizna, pa se uključila i Tamara Đurić koja je ni malo nije štedela.

Bora Santana raspravljao sa Teodorom Delić o njenom druženju sa Erom! Screenshoot/Youtube





Tokom glasanja na "Elitoviziji" stručni žiri je između ostalih komentarisao Teodoru Delić i Nenada Macanovića Bebicu, odnosno njihiv nastup. Prvo je Milica Kemez imala reč pa je Teodori rekla da drugi put stavi karmin jer izgleda kao da nema usta. Za svaku pohvalu koju je Milica dala Delićevoj usledilo je i jedno "ALI".


Ubacio se i Bora Santana napominjući da poznaje Teodoru sa Ibarske magistrale, odnosno da su se videli kada je bila kod pevača Ere Ojdanića.


Bebice, mi se dugo znamo. Plašim se da Miljanu ne praviš od blata. Teodora, mi se znamo. Bili smo jednom u društvu sa Erom - kazao je Bora Santana.

Možda si me sa nekim pomešao - kazala je Teodora Delić.

Bili smo u njegovom restoranu. Bio je njegov sin, unuk i on je bio tu - istakao je Bora Santana.

 

Bele mrlje po telu! Zbog čega se pojavljuju i kako se leče!









Pomešao si me sa nekim. Ovo je laž - kazala je Teodora.

Nisma ništa loše rekao. Upoznali smo se. Pohvalili su te Era Ojdanić i njegov unuk - kazao je Bora.

Teodora se seća da se ne seća, a Bora sam sebi uskače u stomak. Ja sam sasvim sigurna na osnovu ovoga što si rekla da je Bora sad rekao istinu i da si se družila sa Erom i njegovim unucima. Bebica i ti meni niste simpatični. Možda mi ti nisi simpatična zbog Bebice, a on zbog Miljane, jer je radio šta je radio - kazala je Tamara.


Nastavi, Tamarice - dodala je Teodora Delić.

Ja se ne svađam sa devojkama koje na Ivarsoj rade na žetone. Ti s takvim izgledom, išarama, s takvim ustima kao patka, treba da pogneš glavu i da ne govoriš nešto. Tebi je glava podignuta, jer ne kapiraš šta ti ja govorim. Bebice, tebi je Miljana dala integritet, a ti si veoma nezahvalan. To ne rade dobri momci. Poradi malo na svom ponašanju i nauči svoju devojku kako treba da se ponaša. Stavi malo taj miktofon kod usta, a ne samo kao na kožni da pričaš - kazala je Tamara.

Ja ću zužbama rešiti sve što imam sa Miljanom. Tamara, mi smo se upoznali u jednoj kafani, gde smo bili u istom društvu - dodao je Bebica.

Ti deluješ kao prodavac polovnih guma. Sigurna sam da se nismo sreli, veruj mi - kazala je Tamara.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>