Elita 7

Parovi

Asmin Durdžić je podelio i prepisku! Janjuš misli da će mu Iva dati 600 eur?!

Asmin Durdžić je podelio prepisku! Šta Janjuš misli da će mu Iva Grgurić dati 600 eur da plati kamatu?!

Asmin Durdžić je podelio i prepisku! Janjuš misli da će mu Iva dati 600 eur?! Screenshoot/Youtube
Aneli Ahmić je nedavno iznela u emisiji "Pitanja novinara" da njen bivši partner Asmin Durdžić mnogima duguje novac, kao i da zbog straha ne sme da spava sam, a ni da izađe do trafike bez pratnje. 


Asmin Durdžić se oglasio ovim povodom, pa pomenuo i Anelinog dečka Marka Janjuševića Janjuša:"Slušam kako su mi neki pretili, kako imam strah, kako ne smem da izađem i da bacim smeće! Hajde, neka mi se javi taj neko kome sam ja dužan, ko meni preti i koga se ja bojim. Naravno, pravo ime i prezime, a pogotovo u Lincu ili bilo gde u Austriji! Alibaba je rođen bez straha."- napisao je Durdžić pa nastavio:

"A Janjuša nikad spomenuo nisam, dok on nije počeo da laje o meni! Imao je priliku da mi se javi, pa nije! On mene uopšte ne zanima, meni je isti onaj jadni ckuca Vesna! A kad izađe, može da mi se javi da mu sredim kamatu za manji procenat, pa možda ne bude više prosio kod devojaka da mu daju 100 evra da može da ode autobusom kod mame svoje! Klošarčina, koja se ne kupa po 30 dana, mene našao da komentariše."
Asmin je podelio i prepiske između Janjuša i Ive Grgurić koja je nedavno otkrila da joj se Janjuš nabacivao, pa dodao:


"Šta je mislio, da će mu Iva Grgurić dati 600 evra da plati kamatu?"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>