TV Show

Parovi

Stefan Mihić odgovorio na prozivke Tare Simov!

Stefan Mihić je odgovorio na prozivke Tare Simov koje je izgovorila u jednoj emisiji na Hype tv, kriveći ga za samoubistvo Roberta Stefanovića. Prestani da me uzimaš u usta i pozivaš na najgore, poručuje joj on.

Stefan Mihić odgovorio na prozivke Tare Simov! Screenshoot/Instagram




Tara Simov je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o svom životu, detinjstvu, teškim trenutcima ali je spomenula i Stefana Mihića i kako se nada da će on odgovarati za smrt Roberta Stefanovića, o čemu možete čitati OVDE. U istom tekstu možete pogledati i Mihićevo gostovanje, mesec dana ranije, na istoj televiziji. Stefan je tada govorio o strašnim trenucima koje je preživeo...





Stefan Mihić se trenutno ne nalazi u Srbiji ali je osetio potrebu da Tari Simov odgovori na prozivke:

"Ne čitam puno naše medije jer sam u inostranstvu gde se oporavljam i stabilizujem. Vidim da Tara Simov nastavlja da pominje moje ime, kleveće, proklinje i poziva na najgore. Stoga imam potrebu da joj se obratim javnim putem." - piše Stefan Mihić i dodaje:


"Nisam hteo da se spuštam na tvoj jadni nivo, zapravo ti ga i nemaš, nemaš ni poštovanje, a ni ne znaš ni za sram, ni za blam. Jednostavno nikad te ne pominjem jer si za mene nebitna persona - čak ni to. Pre bih rekao "ikebana". Od uvek si bila prvo na strani, a onda i predstavnik bludnika i razvratnika ili ti narkotika, pro**itucije i kriminala. Ti si svojim ponašanjem u životu pokazala da si ološ, odron i probisvet u tri reči." - smatra Stefan Mihić i dodaje u obraćanju Tari Simov:










"Prestani da me uzimaš u usta i pozivaš na najgore. Bog je izabrao da se ja spasim i preživim, zalečim povrede i nastavim svoj život iako ni ti, ni ti ljudi to tako nisu želeli. Za to nemam komentar, no samo SRAM TE BILO"



"Ja ti ne želim zlo, iako ti meni želiš. U životu pazi šta kome želiš: KARMA JE ČUDO, nikome ne želi ono što ne bi želela da se tebi desi, a pritom NEMAŠ POJMA ništa o tome" - završio je Stefan Mihić.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>