Ostalo

Sme�no

Telekineza u Vlasotincu - Dečak mislima privlači predmete

Sedmogodišnji Bogdan Ivković iz Vlasotinca, učenik prvog razreda osnovne škole, šokira sve oko sebe jer na svoje telo privlači predmete od metala, porcelana, plastike, a svoje drugove zabavlja kad od njegovog prisustva „pošašave“ televizori i kompjuteri.

Telekineza u Vlasotincu - Dečak mislima privlači predmete



"Bogdanova neposredna blizina utiče da se programi na TV aparatu menjaju kao kad se koristi daljinski. Posebno je zanimljivo ako mobilnim telefonom razgovaraš u njegovoj neposrednoj blizini. On može da se uključi u razgovor ili da ga ometa" - kažu Bogdanovi drugari Stefan, Uroš, Nemanja, Dušan i drugi i dodaju da je „nepobediv“ u igricama na kompjuteru, jer svog favorita može da natera da se ponaša kako on hoće.

Bogdanovi roditelji, majka Svetlana i otac Slaviša, u početku su se plašili da ikome saopšte kako njihov sin poseduje neobičnu sposobnost.

"Plašila sam se da se mom detetu nešto ne dogodi. Kad ga hranim, kašičica mi ispadne, ali se zadrži na njegovom telu. Cucle nikako nisu padale na zemlju" - kaže Svetlana.

Otac Slaviša objašnjava da su on i supruga pre izvesnog vremena hteli da provere da li je s njihovim detetom sve u redu pa su se obratili lekaru. Bili su prezadovoljni kad su saznali da su rezultati odlični. Lekari su im rekli da je dete zdravo, hiperaktivno, ali da ne treba da ga vode na elektromagnetnu rezonancu i preglede drugim aparatima jer svojom energijom može da ih pokvari.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>