Region

Svet

Jelena Karleuša o udvaranju: Kako, bre, meni nikad niko?

Jelena Karleuša ne krije da njen brak sa Duškom Tošićem ne funkcioniše i da komuniciraju preko dadilja i dece ali priznaje i da nema udvarače.  Kako, bre, meni nikad niko ne pošalje šampanjac...

Jelena Karleuša o udvaranju: Kako, bre, meni nikad niko? Screenshoot/Instagram





Kako je Jelena Karleuša istakla pre nekoliko meseci, svesna je da je suprug ne voli, ali i priznala da ona njega i dalje voli, te da bi za njega primila i metak:


"Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek. Meni se muškarci ne udvaraju, a ni žene. Kad godinama naučiš da te udaraju u glavu kao u boksu, onda ti dobiješ taj fajterski stav. Ja sam privatno jedna duša od žene" - kaže Karleuša i objašnjava kakva je zapravo privatno:










"Toliko sam dobra privatno, i nežna sam i maza, dobrica... Sušta suprotnost od onoga što dragi gledaoci misle o meni. I onda ljudi imaju predrasude i neće niko da me muva, neće niko da pošalje šampanjac. Sve čitam po novinama, te ovi šalju šampanjac nekim starletama. Kako, bre, meni nikad niko?!" - zapitala se Jelena Karleuša.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>