Ostalo

Sme�no

Februar ima kritične datume! Neke ljubavi će se zauvek okončati!

Mnogi veruju da je ovo mesec ljubavi ali februar ima kritiče datume i neke ljubavi će se zauvek okončati. Astrolozi upozoravaju na nepovoljne dane...

Februar ima kritične datume! Neke ljubavi će se zauvek okončati! Svet Plus




Ovo su nepovoljni datumi u februaru za odluke, za komunikaciju ali i za nove početke:





5. februar


Astrolozi prognoziraju da će 5. februara doći do susreta Plutona i Merkura, što može prouzrokovati izazove u ljubavnim odnosima i komunikaciji. Očekuje se veća sklonost raspravama i tvrdoglavosti, stoga je bitno biti oprezan u izražavanju i postupcima.



13. februar

Mars ulazi u znak Vodolije, što može rezultirati gubitkom motivacije i produktivnosti kod ljudi. Iako ne bi trebalo značajno uticati na uspeh, važno je pronaći snagu kako bi se izbegla lenjost i zadržala želja za postizanjem ciljeva.









14. februar

Mars će biti u konjunkciji sa Plutonom. Ovog dana se očekuju konflikti i težnja ka dominaciji, budući da će Mars biti u konjunkciji sa Plutonom. Ljudi će pokazivati želju da pokažu svoju nadmoćnost, što može dovesti do rivalstva i sukoba.


16. februar

Venera prelazi u znak Vodolije, što može izazvati osećaj gubitka snage i potencijalnih zdravstvenih problema, posebno mentalnih. Bitno je pružiti podršku najbližima i obratiti pažnju na svoje emocionalno stanje.









17. februar

Venera će biti u konjunkciji sa Plutonom. Očekuje se naglo pogoršanje zdravlja usled ove konjunkcije Venere i Plutona. Preporučuje se izbegavanje okoline koja može negativno uticati na emocionalno stanje i vreme provedeno u samoći.


22. februar

Konjunkcija Venere i Marsa donosi period bez diplomatskog pristupa komunikaciji, s tendencijom ka raspravama, tvrdoglavosti i razdražljivosti. Bitno je biti svestan ovih uticaja i truditi se za mirnije reakcije u komunikaciji.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>