Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 5. februara do 11. februara  2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Saznajte šta vas očekuje narednih sedam dana u nedeljnom horoskopu:






VAGA

Hrana

Bio bi dobar momenat da promenite nešto po pitanju ishrane u ovoj sedmici I okrenete se zdravijem životu. Meso I riba su vam neophodni, kao I zeleno lisnato povrće. Od voća – jabuke, sve vrste citrusa.

Ljubav

Različite emocije I raspoloženja se smenjuju na dnevnoj bazi kod vas. U nekim ste momentima ispunjeni pozitivnom energijom I radošću, dok postoje I oni drugi u kojima imate osećaj da ste se zaglavili u sopstvenom životu I osećanjima. Dok će se kod onih u emotivnim vezama ovo lakše prevazići, one Vage koje žive sa partnerom ili su u bračnoj zajednici mogu proći nešto kompleksnije I teže. Ovi drugi mogu imati osećaj da iako su pored emotivnog partnera – u stvari su kilometrima daleko jedno od drugog. Slobodni – vi polako ulazite u fazu u kojoj se vaš I društveni I emotivni život intenzivira.

Posao

Što se ovog praktičnog I realnog dela život tiče – tu ćete biti neuporedivo stabilniji nego po pitanjima emocija. Ne mogu da kažem da vam je lako, ali ste sebe nekako naštelovali na “ovo moram završiti” I gurate napred. Imaćete par, više nego zanimljivih razgovora sa osobama sa kojima možete nešto konkretnije uraditi – bilo da je u pitanju nov projekat, razvijanje novih poslovnih ideja ili promene u okviru vašeg radnog mesta. Ne držite se čvrsto zadatih planova, budite fleksibilniji.

Zdravlje

Prijala bi vam fizička aktivnost.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Trebali bi da se usmerite na zdravu ishranu, pogotovo što u ovom periodu možete imati problema sa holesterolom, krvnim sudovima. Riba, piletina, ćuretina, malo mlečnih proizvoda, a smanjite I unos šećera, prezačinjene i premasne hrane.

Ljubav

Obaveze prema poslu ili prema porodici će biti naglašene I kod partnera I kod vas tokom ovog perioda. Oboje ćete tu gubiti energiju I živce (partner nešto malo više, a postoji šansa da druga strana I zdravstveno ne bude stopostotno dobro), I oboma će vam biti potreban mir I stabilnost, podrška I bliskost koju sada I umete I želite da pružite jedno drugom. Da li će vaši trenuci mira biti oni kada ste ušukani jedno pored drugog ili oni u kojima ste u prirodi…ili oni u kojima ste u spavaćoj sobi – vi birajte, bitno je da mira ima I da vam prija. Slobodni – zanimljiva, zanimljiva nedelja. Neke da malo podseti na prošlost kroz kontakt ili susret sa bivšim partnerom….a nekima da donese nov, svež talas ljubavi.

Posao

Samo nemojte da donosite važnije poslovne odluke kada ste nervozni I mentalno uskomešani – I sve bi trebalo da bude u redu. A postoji šansa da vam neka situacija otkine jedan dobar deo živaca – ona može ići kroz posao, ali može se vezivati I za vaš porodični sektor. Da je nedelja poslovno naporna po vas – pa jeste. Ali ne susrećete se po prvi put sa takvim situacijama. Ali je zato dobra – I po pitanjima dogovora, sklapanja ugovora, ali I po pitanjima finansija. Neočekivane povoljnosti se otvaraju pred vama.

Zdravlje

Hronične boljke su I dalje prisutne, a biće povećan I nivo stresa.

 



STRELAC

Hrana

U ovim danima ne možete sebe da obuzdate kada je dobar zalogaj u pitanju. Sve vam je slatko, sve vam prija i u hrani iskreno uživate. To nije problem za mlađe, ali bi stariji trebali da razmisle da povuku ručnu.

Ljubav

Vaša će se energija probuditi, pokrenuti – poželećete da iskoračite iz dosadašnje kolotečine sa partnerom, da nešto promenite, da vas kao par aktivirate. I vrlo je verovatno da će I partner to prihvatiti I da će mu prijati – pa ukoliko ste skladni kao par, u ovoj nedelji očekujte više dešavanja I akcije (doduše, koliko vam obaveze I prenatrpan raspored dopuste). NO, biće I onih parova kod kojih će postojati tenzija – ili zbog nekih nepromišljenih izjava, ili zbog toga što su na dnevni red izašle informacije koje bude sumnju. Slobodni – obaveze neće pobeći – vama je sada potrebno da živite, uživate, provedete se.

Posao

Poslovnih iznenađenja će u ovoj nedelji biti – I onih prijatnih, ali I onih ne baš. Pa tako možete imati više nego dobar razgovor ili sastanak sa osobom koja će postati deo vaše poslovne budućnosti. Ili možete napraviti baš dobar dogovor, potpisati ugovor ili početi sa novim projektom. Ali isto tako – možete se jako razočarati u saradnika u kojeg ste imali poverenje. Možete imati I neprijatan razgovor sa nadređenim ili dobiti obavezu koja vam ni malo nije mila. Nedelja je burna, promenljiva I naporna.

Zdravlje

Prehlade, viroze, povrede, meteoropatske tegobe  – a potrebno je I dosta opreza u saobraćaju.

 

Krater kolač, tako ukusan i osvežavajuć! (RECEPT)











JARAC

Hrana

Izbacite industrijske mesne prerađevine, belo brašno, jake začine, grickalice. Potrebno vam je više zelenog lisnatog povrća, ribe, svežeg voća, mlečnih proizvoda.

Ljubav

Obzirom na to koliko su stabilno prikazane vaše emotivne relacije u ovom periodu – svaka vam čast ukoliko uspete da zabrljekate nešto I pokvarite, pa makar I na trenutak. Dobar je momenat da pokažete jedno drugom bliskost I pružite podršku, ali I da pozitivno iznenadite I aktivirate jedno drugo. Koristite na pravi način ove lepe dane koji su pred vama. Slobodni Jarčevi – sami sebe ćete uspeti da iznenadite – reakcijom na nekog, spremnošću da “spustite” svoje ograde, otvorenošću da zakoračite u priču koja je možda malo neobična (ili je ta osoba drugačija). Dobar period za društvenost, druženje.

Posao

Pred vama je sedmica koja dosta toga obećava I po pitanju finansija, ali vam može doneti I važne odluke koje će vas primaći korak bliže ciljevima koje imate. Prilivi će se uvećati a po pitanju ulaganja – računam na vašu zdravorazumsku prirodu koja neće dozvoliti da napravite pogrešan korak. Sastanci I kontakti sa ljudima sa kojima možete imati dosta dobru saradnju ili pokrenuti projekte koji su vama primamljivi. Ovo sve ne znači da neće biti tenzije na dnevnoj bazi – ona jednim delom hoće uticati na vas, ali ne velikim.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe. Malo korigujte ishranu.

 

VODOLIJA

Hrana

Apetit će vam se otvarati, naročito u večernjim satima. Mirisi I ukusi mame vas mame I ne uspevate da im odolite. Ukoliko nastavite ovako, uskoro će vam sva omiljena garderoba postati tesna

Ljubav

Pored Sunca koje vam donosi svesnost I jasnoću, u vaš znak se seli I Merkur – pa će reči I komunikacija lako teći….a ponekad I prelivati. U nekoj od tih “prelivajućih” faza možete brzinski da kažete I ono što ne mislite, da budete malo drastični, teški, kompleksni – I da eventualno unesete nemir u odnos. Nemojte. Ionako ste preokupirani poslom I obavezama, ionako trebate da više obratite pažnje na porodični segment (gde je potrebna vaša pomoć ili savet) – ne komplikujte sebi život. Ima lepih I podsticajnih reči I razgovora – idite na tu stranu. Slobodne Vodolije – intenzivan kontakt ili susret, instant “prepoznavanje”.

Posao

Ja ne znam na koju ćete vi stranu pre. I poslovnom segmentu morate da posvetite punu pažnju, a istovremeno I privatni, porodični sektor – zahteva da se fokusirate na njega. Razgovaraćete sa mnogo osoba – sa nekima se dogovoriti, od nekih dobiti informacije koje su vam od značaja. Vaša snaga je sada u komunikaciji. Pažljivo ćete razmotriti svaku reč, svaki korak a istovremeno umeti da iskoristite svaku šansu koja vam se ponudi. I pored vaše povremene zabrinutosti – finansijski ste dosta dobro.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Osetljiv nervni sistem. Stariji – veće oscilacije pritiska.

 




RIBE

Hrana

Ako želite da zadržite svoju finu liniju (ili da je vratite), trebali biste da češće pripremate ribu, manje masna mesa, da umereno koristite mlečne proizvode i da gro ishrane bazirate na svežem  povrću.



Ljubav

Neke situacije ili dešavanja u partnerskom odnosu vas mogu zateći nespremne. To može biti drastična promena ponašanja kod partnera, neki vid uslovljavanja, ljubomore ili pritiska sa njegove strane. A možda će jednostavno voljena osoba biti u rasulu zbog svojih obaveza I ponašaće se nepredvidivo, promenljivo, blago neurotično. Šta god da je od navedenog (ili ako je nešto deseto) – stabilnošću, mirom, razumskim pristupom sa vaše strane – sve se da razjasniti, rešiti, srediti. Slobodne Ribe – više nego dobre šanse za nov emotivni interes I pojavu osobe koja će vas osvojiti na prvu loptu.

Posao

Imate velike šanse da se “dokažete” – što hoće biti propraćeno bilo finansijskom nadoknadom, bilo pohvalama ili pak novim poslovnim ponudama. Za neke od vas moguće je I unapređenje ili najava istog. Budite pripremljeni na nedelju sa mnogo preokreta I dešavanja, sa mnogo neočekivanih situacija ili obaveza, ali I sa mnogo prilika za vas. Bićete vrlo angažovani u komunikaciji, dogovorima, sastancima ili pak u završavanju bitnih administrativnih pitanja. Budite odgovorni, ne žurite I rešavajte jedno po jedno.

Zdravlje

Problem sa spavanjem, povećana nervoza. Moguće su I povrede ili reumatske tegobe.


MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>