Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 5. februara do 11. februara 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus


Saznajte šta vas očekuje narednih sedam dana u nedeljnom horoskopu:OVAN

Hrana

unosite više tečnosti, ali i konzumirajte namirnice bogate vodom – krastavce, zelenu salatu, lišće celera, paradajz, spanać, karfiol, mladu šargarepu i grejpfrut. Smanjite unos mlečnih proizvoda.

Ljubav

Postoji neki vid dvoumljenja, ali I izazova kada je prošlost u pitanju, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik znaka. Ukoliko ste zauzeti, možete sa bivšim partnerom ući u prijateljsku komunikaciju, ali budite oprezni – prijateljsko ćakulanje lako može skrenuti ka drugačijim temama. Bolje se vi držite sigurnosti, koliko god vam povremeno bila zahtevna.Ako ste slobodni, a prošlost se “zaglavila” unutar vas – lako može da se dogodi da ćete otpočeti komunikaciju, kontakt sa ex ljubavlju. Ako ste od onih Ovnova koje je trenutno baš briga za ono što je bilo – vi ćete biti u fazonu druženja I “druženja”.


Posao

U ovoj su sedmici aktuelne značajne informacije koje su od važnosti bilo za vaše poslovne planove, bilo za projekte I dogovore koji su već neko vreme prisutni kod vas. Možete biti iznenađeni razvojem događaja, ali opet – negde ste u sebi pripremljeni da odreagujete na pravi način. Osoba od koje to niste očekivali će vam dati poslovnu ponudu ili podršku za neki vaš projekat, ideju. Iako je finansijski ova sedmica povoljna po vas, mogući su gubici ukoliko previše rizikujete kada su ulaganja u pitanju.

Zdravlje

Dosta stresa I energetskog trošenja. 

BIK

Hrana

Meso smanjite a mesne proizvode izbegavajte. Masna hrana škodiće vašim krvnim sudovima, a da biste poboljšali cirkulaciju, koristite đumbir i kao čaj i kao začin. Ne prejedajte se impulsivno.

Ljubav

Uglavnom dobra, stabilna I pozitivna energija između partnera I vas. Komunikacija sa partnerom je dobra I taman bi bio fin trenutak da se bacite na razrađivanje zajedničkih planova – bilo da se oni vezuju za budućnost vašeg odnosa ili na neke situacije koje su vam oboma važne ili koje priželjkujete. Slobodni Bikovi – može vas iznenaditi, zateći, čak uznemiriti – kontakt od strane bivšeg poznanika ili partnera. Generalno gledano – ova vam nedelja donosi iznenađenja, priličnu količinu pozitivne energije I adrenalina. Možete se povezati sa osobom koja vam prija, aktivira vas I budi. Imajte inicijativu.

Posao

Budite oprezniji po pitanjima finansija. Da, nekima od vas ova sedmica može doneti neočekivano visoke prilive, ali sve što se vezuje za novac je sada skopčano sa povećanom dozom rizika – pa se nemojte “zaigrati”. Ako radite sa novcem ili vrednosnim papirima – neka taj oprez bude uključen na maksimum. Što se posla tiče – nešto teža organizacija ovih dana. Bićete rasuti na više strana, što zbog obaveza što zbog dogovora ili komunikacije sa saradnicima koji će biti posebno zahtevni.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka – pritisak, krvni sudovi, cirkulacija. Mlađi – uglavnom ste dobro.

 

BLIZANCI

Hrana

Neadekvatna ishrana se može tokom ove sedmice odraziti na vaše zdravlje. Izbegavajte brzu hranu i bilo kakav vid neumerenosti. Potrebne su vam sveže namirnice – povrće, voće, i meso u manjim količinama.

Ljubav

Bolja energija jeste prisutna kod vas, ali ipak postoji velika doza nestrpljivosti kada je partner u pitanju. Ako želite da voljena osoba funkcioniše po principu “gde ja okom, tu ti skokom” – to teško da će da se dogodi. Partner ima svoje obaveze I planove I ne može da vas prati u korak, što ne znači da ne želi da vam posveti pažnju – već da će to uraditi u svom tempu, na svoj način I u svom slobodnom vremenu. Zato, ne pravite planove bez dogovora sa partnerom ili bar – ne očekujte da će im se on automatski prilagoditi, bez pogovora. Slobodni – mogućnost intenzivnog I značajnog susreta ili poznanstva.

Posao

Malo je verovatno da će stvari funkcionisati onako kako ste ih isplanirali. Dolaziće do promena na dnevnoj bazi – neke će vas iznenaditi, neke učiniti da za trenutak zastanete – ali ćete jako brzo umeti da im se prilagodite. Nemojte smatrati da se nešto podrazumeva – u dogovorima se potrudite da stvari budu “crno na belo”, da se ne biste posle nervirali. Očekuje vas par više nego ozbiljnih poslovnih razgovora I odluke koje ćete morati da donesete hladne glave. Ne žurite nigde, ne budite nestrpljivi.

Zdravlje

Moguće prehlade, posebno je osetljivo grlo.

 

Šta je kumstvo, ko ne sme da bude kum i šta ako kumstvo odbijete?!
RAK

Hrana

Prijaće vam laganija hrana, što je dobrodošla promena u odnosu na protekli period. Pojačajte unos namirnica bogatih vitaminom C – južnim voćem, ali i paprikama, kiselim kupusom.

Ljubav

U onim najbitnijim stavkama ćete se poklapati sa voljenom osobom. Biće naravno I onih drugih – sitnih, ne baš toliko važnih situacija u kojima ćete izmenjati sto I jedno raspoloženje I osećanje – kad vam je sve potaman bićete duhoviti, zabavni, inicijator za “akcije” sa voljenom osobom ili sa zajedničkim prijateljima….a kada vam baš nisu stvari po volji – umećete da pokažete I tvrdoglavost I nervozu, a I da se ućutite I zatvorite. Slobodni Rakovi – prijaće vam promene –bilo mesta za izlazak, bilo društva – svaki vid promene sada pozitivno utiče na vas, donosi bolju energiju – ali I više mogućnosti za zabavu, flert.

Posao

Neke finansijske beneficije, olakšanja ili pak mogućnost da više zaradite – aktuelne su tokom naredne sedmice. Možda novac “kapne” I kroz dodatno poslovno angažovanje. No, pošto su troškovi takvi kakvi su – nisam sigurna koliko ćete uspeti da “sačuvate”. Pojedini Rakovi će malo rizikovati u dogovorima – što se može pokazati čak kao pozitivno po vas. Do vas tokom ove nedelje mogu doći informacije, novosti – koje će vas u prvom trenutku uznemiriti, da biste vrlo brzo shvatili da vam je to možda I od koristi.

Zdravlje

Energetski I što se stresa tiče naporna nedelja. Gledajte da što više odmarate I opuštate se.

 

LAV

Hrana

Trebali biste da smanjite unos teško svarljivih namirnica, i da se više okrenete biljnoj ishrani. Meso u umerenijim količinama, ali bez mesnih prerađevina. Riba svakako – sve vrste, bilo rečne, bilo morske.

Ljubav

Informacije, reči, talas ljubomore, možda neke sitnice koje će brzo postati krupnice – itekako mogu uticati na odnos sa voljenom osobom ovih dana. E sad –  da li ćete se zakačiti oko gluposti, pa od te gluposti napraviti razlog za veći “okršaj”, da li će pasti neka uslovljavanja, da li će neko nekog optužiti za laž, flertovanje – potpuno je svejedno. Suština je da ukoliko dozvolite da vas negativni talas ponese – možete ozbiljnije uzdrmati temelje odnosa. Nemojte – sa malo prilagodljivosti I više razuma – sve će biti kako treba. Bolje ove dane iskoristite da pozitivno iznenadite jedno drugo, uživate u opuštenim trenucima I budete sa zajedničkim društvom. Slobodni – vaš društveni život se zalaufao. I to vam prija.


Posao

Million I jedan izazov I isto toliko prepreka na vašem putu u ovom periodu. Našetaćete se, napričati, nasastančiti – usput prerađivati sto informacija koje dolaze do vas I truditi se da ih sve posložite na pravo mesto. Vanrednih obaveza I zadataka će biti koliko ti duša ište. I naravno – obavljaćete pride I one redovne. Od vas će se očekivati da završite sve na vreme I usput pokažete posvećenost I odgovornost. Pravo vreme da se dokažete I drugima I sebi, jel da? Oprezno baratajte novcem.

Zdravlje

Dosta stresa I mentalnog, ali I fizičkog opterećenja.

 


DEVICA

Hrana

Neki od vas mogu jesti na nervnoj bazi – I uglavnom se okretati ka kaloričnijoj hrani, grickalicama I slatkišima. Pokušajte da budete umereniji što se ove nezdrave hrane tiče, a više uvedite u ishranu meso, ribu, mlečne proizvode.

Ljubav

U onim vezama koje su stabilne – ovo će biti dobra nedelja. Možda ćete nešto malo manje vremena imati jedno za drugo (najpre zbog vaših obaveza ili zbog nepredviđenih situacija kojima ćete morati da se posvetite), ali će to vreme biti kvalitetno i ispunjeno dobrom energijom. One veze koje su već duži period unazad nemirne ulaze u dodatno „truckavu“ fazu u kojoj će biti teško pronaći rešenja a tenzije će svaki čas izbijati na površinu. Slobodne Device – još uvek traje pozitivna emotivna faza – ona u kojoj imate više šansi za druženja, izlaske i nova poznanstva (moguća su i kroz posao i preko društvenih mreža).

Posao

Vaše strpljenje će tokom ove nedelje više puta biti na testu – bilo od strane onih sa kojima sarađujete, bilo od strane okolnosti I obaveza, što redovnih što vanrednih. Kasnićete u svemu što budete radili, ali ćete ipak uspevati da završite u poslednjem trenutku I ispoštujete zadate rokove. TEnzija I problemi u organizaciji postoje u ovom periodu, ali to može čak podsticajno delovati na vas – u smislu da ulažete više energije, volje, pa čak I tvrdoglavosti – da biste izgurali sve. Finansijski ste stabilni.

Zdravlje

Pojačan nivo stresa kod mlađih Devica. Stariji – problem sa cirkulacijom I pritiskom.


MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>