Region

Svet

Lepa Brena: Važno je da sva naša deca shvate šta je potrebno za uspeh!

Lepa Brena je krajem prošle godine otvoreno govorila o planovima, pa se dotakla porodice i prijatelja. Važno je da sva naša deca shvate šta je potrebno za uspeh!

Lepa Brena: Važno je da sva naša deca shvate šta je potrebno za uspeh! Screenshoot/Instagram




Posle tri rasprodata koncerta u Zagrebu, Lepa Brena zakazala je i četvrti koncert u najvećoj areni u Hrvatskoj. Ona se oglasila na društvenim mrežama i obavestila publiku da će se još jedan dan družiti sa njima.

"Rasprodat je treći, pa je red da najavimo četvrti koncert godine. Lepa Brena Arena Zagreb 10.12.2024 godine." – napisala je Brena na Instagramu.

Nakon ove objave, društvene mreže su se usijale od komentara, a svi se pitaju da li će Brena nadmašiti rekord Aleksadre Prijović, koja je krajem prošle godine odžala pet koncereta u Zagrebu.








 Lepa Brena je krajem prošle godine otvoreno govorila o planovima, pa se dotakla porodice i prijatelja.

"U 2024. godini želim duševni mir. Nemam posebnih želja, naročito onih materijalnih. Ono što najviše želim je duševni mir. Shvatila sam da sreća nije biti na naslovnoj strani i imati milione lajkova i kupljenih pratilaca. Sreća je nešto što osećam jer me ona leči iznutra i daje mi snagu i energiju da izdržim dobre i loše strane svog života." - poručila je Brena i dodala da mlade ljude uči da se uspeh postiže isključivo velikim radom:

"Važno je da sva naša deca shvate da je za uspeh, osim talenta, potrebno 90 odsto napornog psiho-fizičkog rada. Želela bih da pružim primer mladim devojkama, da karijera može da se stvara dostojanstveno, ali s velikim naporom, trudom, kreativnošću, finansijama i sjajnom ekipom oko sebe. Sve što je dobro delim sa svima, a ono što je teško i pomalo loše uvek delim sa porodicom."
 

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić u novoj ljubavnoj komediji Jorgovani!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>