Ostalo

Sme�no

TikTok uvodi nove funkcije! Približava se Youtube platformi!

TikTok uvodi nove funkcije! Približava se Youtube platformi? Kreatori koji koriste TikTok više od tri meseca, mogu da dobiju ovo povećanje vidljivosti, sve dok nisu u pitanju reklame ili nešto u vezi sa političkim partijama.

TikTok uvodi nove funkcije! Približava se Youtube platformi! Svet Plus




Izgleda da TikTok želi da motiviše korisnike da objavljuju horizontalne video-snimke koji su duži od jednog minuta, kako su rekli kreatori @candicedchap and @kenlyealtumbiz.


Kineska društvena mreža rekla je da će "bustovati" ove video-snimke u roku od 72 sata nakon što budu objavljeni. Kreatori koji koriste TikTok više od tri meseca, mogu da dobiju ovo povećanje vidljivosti, sve dok nisu u pitanju reklame ili nešto u vezi sa političkim partijama.









Pre samo nekoliko meseci, TikTok je produžio dozvoljeno trajanje snimaka na 15 minuta, a sada testira to da traju pola sata. Većina Jutjub video-snimaka traje više od 10 minuta zbog monetizacije, dok je TikTok poznat po kratkim klipovima.

Ovo nije prvi put da se TikTok približava Youtube platformi određenim odlukama, s obzirom na to da je već uveden program Series koji dozvoljava kreatorima da prave kolekcije klipova za one pratioce koji žele da ih plate.



MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>