Region

Svet

Zorica Marković nije dobro nakon vesti o smrti njenog prvog supruga!

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković oglasila nakon tragične vesti o smrti prvog supruga, ugostitelja Brace Zatezala. Ona priznaje da nije dobro nakon teškog saznanja.

Zorica Marković nije dobro nakon vesti o smrti njenog prvog supruga! Screenshoot/Instagram





Zorica kaže da je izgubila najveću ljubav u svom životu, a njen sin oca:


"Nismo dobro, u šoku smo smo Bracine smrti. Izgubila sam najveću ljubav u svom životu, a moj sin oca. To što se nismo u neki stvarima razumeli, nema nikakve veze. Ostali smo ljudi, uvek u dobrim odnosima. Ilija je isti on, on je jako teško podneo očevu smrt. Bio je bolestan, u toj svojoj muci nije želeo da priča sa čim se borio... Nismo očekivali da će nas tako brzo napustiti. Moj sin i ja moramo da nastavimo dalje, i zbog njega i zbog nas..." - istakla je kroz suze Zorica za "Pink"




 Braca je preminuo nakon kraće bolesti. Sa njim je dobila sina Iliju, za kog je uvek isticala da je najbolje dete na svetu. Jednom prilikom je govorila o krahu braka sa Bracom.




"Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj. Bila je promocija "Mirno spavaj, nano", puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira." - prisećala se Zorica Marković.











"Nemir mi neki, gledam ja i reši, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: 'pa šta ima veze, nek spava dete!' 

Da mi ti spomeneš dete, k*rvetino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od bezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu... On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje" - pričala je pevačica za medije svojevremeno.


Prema rečima same Zorice Marković, Braca je bio bolestan i imao je problema sa jetrom, ali je njegova nagla smrt sve iznenadila. Sahrana Braca Zatezala će se održati u sredu u 10.30 sati na groblju Lešće u Beogradu. Očekuje se da će se mnogi prijatelji i poštovaoci javne ličnosti odazvati kako bi odali počast preminulom ugostitelju, prenosi Grand. 

 

Zorana Šulc u neobičnoj situaciji! Devojka joj je prišla i rekla da je muž vara!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>