Region

Svet

Zorana Šulc u neobičnoj situaciji! Devojka joj je prišla i rekla da je muž vara!

Spisateljica Zorana Šulc našla se u veoma neobičnoj situaciji! Devojka joj je prišla i rekla joj da je muž vara ali da "i nije nešto u krevetu". Šamar realnosti na koji je odgovorila "da ustvari sve zavisi od žene..."

Zorana Šulc u neobičnoj situaciji! Devojka joj je prišla i rekla da je muž vara! Screenshoot/Instagram





"Zorana, šta nije u redu, gde si pogrešila da je on morao da traži nekog drugog. Mi nismo imali nikakvih problema u braku."



"Sa 18 godina sam otišla u Nemačku i tamo sam upoznala svog muža. Ne znam da li je to bila ljubav, tada sam mislila da jeste. Mislim on je fantastičan čovek, jedan veoma zgodan i uspešan muškarac. Verovatno me je stalno mučila ta oskaćenost, ja sam taj brak napustila, bez ikakvog razloga." - priča Zorana Šulc.



Spisateljica ne krije da se kaje zbog razvoda i ističe da je bila prevarena žena, zbog čega se danas, kako kaže, ne bi toliko opterećivala kao što je u mladosti. 


"Slušajte, danas na tu telesnu prevaru ne bih dala ni pet para. Danas gledam na to kao da sam napravila grešku i da je trebalo da ostanem u braku. Posle tog braka imala sam puno drugih ljubavi, ali nijedan muškarac nije mogao tako da me osvoji da se opet udam. Fascinirao me je svojom pojavom, humorom i svojom pričom." – ispričala je Zorana.


 

Šokantna bračna priča! Tri godine varao suprugu, dok je ljubavnicin muž posmatrao!

Ljudi koji varaju izgovaraju ove rečenice svojim partnerima!








Suprug ju je varao ali je i ona kasnije  varala 



Prisetila se trenutka kada joj je jedna mlada devojka u većem društvu otvoreno rekla da je imala odnose sa njenim suprugom. Zorana joj je ovako odgovorila:


"Čovek ne prestaje da voli jednu osobu, čak i ako počne da voli drugu. Znala sam za njegove prevare. Jedna veoma zgodna mlada devojka mi je prišla, bila sam u društvu, i rekla mi je: "Ja sam spavala sa vašim mužem". Pazite, tajac, apsolutni tajac oko mene. Svi čekaju šta ću ja da kažem, pitala sam je: "Stvarno?", a ona je rekla: "Da, i nije neki u krevetu", na šta sam joj odgovorila: "Znate šta, sve zavisi od žene!"



Zorana Šulc je ispričala i da je svaku preljubu jasno prepoznala po tome što je posle nje dobijala skupocene poklone:



 

Ako želite da saznate vara li vaš muškarac, kupite ovo! (VIDEO)










"Nema šta da se sumnja, vi to znate. Kod njega je svaka prevara bila jedan komad nakita. Dođe bez nekog razloga i donese mi neki divan poklon, ja sam znala da ima grižu savesti."




Nakon preljuba se preispitivala



"Nisam se osećala loše, ali sam pitala sebe, Zorana, šta nije u redu, gde si pogrešila da je on morao da traži nekog drugog. Mi nismo imali nikakvih problema u braku. Intimni odnos među nama je bio okej, sve je bilo kako treba..." priznaje spisateljica.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>