Region

Svet

Ljubavna priča Meline i Harisa Džinovića!

Ljubavna priča Meline i Harisa Džinovića se završila, a kako je sve počelo i koliki je bio otpor njenih roditelja prema njihovoj vezi saznajte u nastavku.

Ljubavna priča Meline i Harisa Džinovića! Screenshoot/Instagram




Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. 

Rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi rastanu...

Haris i Melina Džinović su vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. Venčali su se 12 godina kasnije, a kako se pisalo pevač se iselio iz porodičnog doma na Senjaku.



Melina Džinović je nedavno sa setom otkrila šta je to vraća u dane odrastanja:

"Šta mene vraća u mladost. To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja. Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko. Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena." - ispričala je Melina.



Ljubavna priča Harisa Džinovića i Meline poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule i iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".










Otpor Melininih roditelja zbog razlike u godinama

Pevač je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, i istakao je, da je jedan od glavnih razloga ustvari velika razlika u godinama.

"U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama." - priznao je on jednom prilikom za medije:


"Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku." - ispričao je Haris i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>