Region

Svet

Đorđe David najavio konferenciju za medije u Beogradu! (VIDEO)

Pevač Đorđe David vratio se u Srbiju i najavio konferenciju za medije u Beogradu! Ono što se zna, a prema račima javnog tužioca oslobođen je krivice u vezi sa saobraćajnom nesrećom. 

Đorđe David najavio konferenciju za medije u Beogradu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Nesreća se desila na auto-putu u Severnoj Makedoniji, kada je Đorđe naleteo na ženu koja je šetala auto-putem, a koja je nažalost preminula od zadobijenih povreda. Prema saopštenju tužilaštva, do sudara je došlo nakon što je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru. Prvo je došlo do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. 


Nakon prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'Opel insignia' srpskih registarskih oznaka.

Pevač Đorđe David je izjavio da je bio sam u kolima i da mu je odrađen alko test, koji je pokazao da nije bio pod dejstvom alkohola. 

Istakao je da je prema rečima javnog tužioca oslobođen krivice u vezi sa ovom nesrećom. Trenutno je u Makedoniji gde će ispoštovati proceduru u ovakvim slučajevima, a očekuje ga i konferencija za medije na kojoj će otkriti detalje vezane za ovu saobraćajnu nesreću.



Đorđe David ističe da još uvek ne može da dođe sebi. Ostaje da se prate dalji koraci i informacije koje će pevač otkriti na konferenciji za medije u Beogradu, koja je najavljena za subotu.

Uzrok ove tragične nesreće ostaje predmet istrage, a detalji će biti otkriveni u narednom periodu.





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>