Style

Ljubav

Vučiji pun Mesec u znaku Lava! Šta donosi svakom znaku horoskopa?!

Vučiji pun Mesec u znaku Lava je ustvari prvi pun Mesec u godini! Šta on donosi svakom znaku horoskopa, pogledajte u nastavku.

 Vučiji pun Mesec u znaku Lava! Šta donosi svakom znaku horoskopa?! Svet Plus

Pun Mesec uglavnom izaziva dramu i jaka osećanja ali ovaj Vučji pun Mesec u Lavu 2024. godine učiniće da izazovete sami sebe, da se oslobodite strahova i svega onoga što vas sputava na putu ka uspehu.


Evo kako će ovaj pun Mesec uticati na svaki od znakova horoskopa:Ovan (20. mart-19. april)

Pojačajte romantiku u svom životu, Ovnovi – i ne, ne samo u vezama. Sa vučjim mesecom koji osvetljava vašu koketnu petu kuću razigranosti i zadovoljstva, osećaćete se dodatno inspirisanim da prođete kroz sve kreativne ili seksualne blokade koje možda iskusite. Koristite ovu vatrenu lunaciju da prepustite svom unutrašnjem detetu.

Bik (20. april-20. maj)

Budite hrabri i recite ne neželjenim gostima i zahtevima. Ova lunacija koja podiže samopouzdanje podstiče vas da ostanete verni svojim granicama. Bikovi koji žele da unaprede svoj životni prostor u ovoj godini mogu naći hrabrosti da se presele ili raščiste nered za kućnu kancelariju. Zadržane emocije takođe mogu izbiti na površinu. Prakse lečenja kao što su meditacija i disanje mogu pomoći u smanjenju napetosti.

Blizanci (21. maj-20. jun)

Govorite iz srca! Biti transparentan u vezi sa onim što doživljavate i naučite može otvoriti vrata novim mogućnostima i vezama upravo sada, posebno ako planirate da proširite svoju mrežu ili proučavate novi zanat ove godine. Iako se možete osetiti neprijatno da delite ranjive istine i učinite iskorak van vaše zone udobnosti, iskrena i direktna komunikacija oslobađa vas bilo kakvog preteranog razmišljanja sa kojim se možete suočiti. Razgovarajte o tome. U redu je isprazniti se.

Rak (21. jun-22. jul)

Vežbanje zahvalnosti za ono što imate otvara vrata za više izobilja. Imajte to na umu ako se tokom ognjenog vučjeg meseca pojavi zabrinutost oko toga kako upravljate svojim novcem i resursima. Pošto je to početak nove godine, iskoristite ovu moćnu lunaciju da preispitate svoje vrednosti i tokove prihoda. Da li je vreme za unapređenje, novi posao ili povišicu? Obavezno tražite tačno ono što želite!

Lav (23. jul-22. avgust)

Sve oči su trenutno uprte u tebe i to sa dobrim razlogom. Prihvatite dodatnu pažnju koju nudi ovaj vatreni vučji mesec. Važno je vreme da pritisnete pauzu i odmaknete se od svakodnevnih zahteva života i odnosa da biste se uverili u sebe i priznali koliko ste porasli od poslednjeg punog meseca u Lavu u februaru 2023. Na koja dostignuća ste najponosniji? Kako to možete podići na još jedan nivo ove godine?

Devica (23. avgust-22. septembar)

Da li se u poslednje vreme osećate dodatno umorno i tromo? Polako tokom dramatičnog vučjeg meseca. Ako ste žudeli za više vremena i odmora za sebe nego inače, slušajte svoje telo i dajte sebi samoću i prostor koji su vam potrebni da obradite osetljive emocije i nadoknadite dodatni san. Pored toga, tokom ove vatrene lunacije mogu se pojaviti emocionalne uspomene iz prošlosti. Budite strpljivi prema sebi i drugima dok radite kroz njih.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Koje uzbudljive vesti ste spremni da podelite sa svojom zajednicom? Naporno ste radili iza kulisa, a sada vas blistavi vučji mesec poziva da samouvereno pokažete svoje jedinstvene kreacije i poklone svetu. Iako ste možda u iskušenju da promenite svoje ideje i izgled kako biste umirili druge, uzdržite se od toga da ugađate ljudima. Uklonite filter i dozvolite vašem sistemu podrške da doživi prave vas! Vi ste dovoljni!

Škorpija (23. oktobar-21. novembar)

Stvari se zagrevaju na poslu i to bi moglo rezultirati sa više poštovanja, priznanja ili odgovornosti u kancelariji. Zatražite podršku i pravite pauze kada je to potrebno, jer je ovaj pun mesec sve o učenju vaših kapaciteta. Ako ne, možete doživeti ekstremno sagorevanje. Razmislite o tome da započnete i završite dan radosnim aktivnostima koje će vam pomoći da ostanete prizemljeni i održite zdravu ravnotežu između posla i života. Idite dan po dan!

Strelac (22. novembar-21. decembar)

Držite pasoš u blizini, jer ovaj pun mesec aktivira vašu želju za avanturom. Bez obzira da li se udaljite na svoju omiljenu međunarodnu destinaciju ili donesete kulturološke vibracije, živahni vučji mesec vas poziva da napravite praktične planove za ostvarenje svojih uzvišenih snova. Strelčevi koji žele da unaprede svoje veštine takođe mogu završiti sertifikaciju ili diplomirati otprilike u to vreme. Kako ćete podeliti mudrost koju ste stekli?

Jarac (22. decembar-19. januar)

Značajne promene su trenutno u igri. Budite nežni prema sebi dok prolazite kroz ove prelaze. Bez obzira da li radite na oslobađanju dugova, dajete prednost dubokom emocionalnom lečenju ili jednostavno ponovo otkrivate ono što vam donosi radost, proslavite svoj napredak od mladog meseca u Lavu u avgustu 2023. Prihvatanje gde se nalazite u svom procesu umesto da se opirete tome donosi snažne rezultate. Tempirajte se.

Vodolija (20. januar-18. februar)

Upijajte dodatnu ljubav koja teče svojim putem. Ovaj požudni pun mesec se fokusira na vaše najbliže veze, što ga čini odličnim vremenom za planiranje s**si sastanka sa svojim partnerom ili organizaciju svečane rođendanske proslave sa bliskim prijateljima. Partnerstva se sada mogu testirati, pa imajte na umu žestoke nesuglasice. Usredsredite se na rešavanje sukoba umesto da se upuštate u nepotrebnu dramu.

Ribe (19. februar-20. mart)

Osećate se rastrzano? Odvojite trenutak da usporite i usredsredite se tokom vučjeg meseca. Važno je vreme da se ponovo posvetite zdravim navikama koje podržavaju vaše mentalno, fizičko i emocionalno blagostanje. Ako niste sigurni odakle da počnete, razmislite o pridruživanju grupnom programu za pouzdane resurse i podršku. Obavezno pratite svoje rezultate. Pregledajte svoj napredak tokom mladog meseca u Lavu u avgustu 2024. godine
 
Vučiji pun Mesec u znaku Lava tera vas da živite u istini, dajući vam hrabrosti da isprobate i neke nove stvari, da izađete iz zone komfora dok se pripremate da krenete na novo putovanje kroz 2024. godinu! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: popsugar

Povezane vesti:


>