Elita 7

Parovi

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije ponovo sa Zolom! (VIDEO)

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Elita 7" ponovo sa Lazarom Čolićem Zolom! Kako je rečeno u saopštenju, ona je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja prema cimerima.

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije ponovo sa Zolom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

U toku sinoćne emisije, Veliki šef poslao je pismo u "Elitu" zbog hitne diskvalifikacije Miljane Kulić!

Kako je rečeno u saopštenju, Miljana je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja prema cimerima, a ovo su posledice koje će morati da snosi.Ubrzo nakon toga, kako su pisali domaći medij, kontroverzna učesnica vraćena je na imanje u Šimanovcima nakon niza incidenata.

Miljana Kulić juče je diskvalifikovana iz Elite, a kako saznaju domaći mediji, noć nije provela u Nišu, sa porodicom.Naime, na jednom od Instagram profila, koji se bavi učesnicima i dešavanjima u rijalitiju, potvrdio je informaciju da je Miljana Kulić na sigurnom sa Lazarom Čolićem Zolom i da fanovi ne moraju da brinu, jer je sve u najboljem redu.


- Dobro je Miljana. Sa Zolom je na sigurnom. Ne brinite ništa - napisano je na pomenutom Instagram profilu.
Miljana se i dalje nije oglašavala, te ne znamo da lu su ove tvrdnje i nagađanja tačne, kao i kakvi su joj planovi nakon diskvalifikacije, a ostaje nam da ispratimo putem društvenih mreža, gde uglavnom komunicira sa fanovima.


U video snimku pogledajte gde je Kulićeva bila nakon diskvalifikacije.

 

Spavajte kao beba, aktivirajte varenje i ispraznite creva! (VIDEO)
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>