Style

Ljubav

Svaki znak horoskopa poseduje nešto posebno! Kakve su vaše moći?!

Svaki znak horoskopa poseduje nešto posebno! Kakve su vaše moći?! Ovan je uvek tamo gde treba, Bik vidi granice koje drugi ne vide, Blizanac je prirodni govornik...

Svaki znak horoskopa poseduje nešto posebno! Kakve su vaše moći?! Svet Plus






Neki od znakova horoskopa jasno ističu svoju posebnost, dok su drugi malo suptilniji, a svaki znak poseduje nešto posebno:




Ovan: Uvek na pravom mestu u pravo vreme


Ovna odlikuje sposobnost pronalaženja velikih stvari. Na primer, dok jednostavno šetate bez cilja, naiđete na žurku i otkrijete izvođača koji nastupa pred malim brojem posetilaca. Ipak, imajte na umu da bi ovaj umetnik kao sledeći korak mogao napraviti veliki koncert. Vi ste magnet za talente! Slučajno se uvek nalazite na pravom mestu u pravo vreme.




Bik: Poznavanje nevidljivih granica


Izbegavate napetost tako što nikada ne prelazite nevidljivu liniju prihvatljivog ponašanja, koju postavlja svaka osoba. Možete osetiti kada neko pokušava preći vaše lične barijere i hrabro se suočavate s međusobnim razgovorima pre nego što postanu previše duboki. Imate šesto čulo koje vam pomaže da osetite tuđe granice i da prepoznate lukave ljude koji pokušavaju narušiti vaše granice, piše "The minds journal".




Blizanci: Razumevanje i otkrivanje istine


U velikoj meri ste povezani sa svojim pet čula, tako snažno da vam šesto čulo gotovo i nije potrebno. Uvek ste usklađeni s okolinom i sposobni posmatrati, razumeti i izvesti zaključak iz svega što doživljavate. Ništa ne izmiče vašim oštrim očima, vi ste prirodan govornik, sposobni da osetite nevolju s daljine, čujete ono neizgovoreno i razumete kako se neko oseća dok ste blizu njega. Često će vas pitati: "Kako ste to znali?" i neće imati konkretnog odgovora. Vaš psihički osećaj izvlači istinu iz ničega.




Rak: Vaša empatija

Razlog zbog kojeg znate šta će se dogoditi je taj što vaši instinkti mogu osetiti ono što drugi osećaju. U skladu s psihičkim moćima svakog horoskopskog znaka, vaš talenat omogućava vam da se povežete s drugima na dubokom emocionalnom i mentalnom nivou.





Lav: Pozitivna energija

Očaravate svojom životnom snagom i pozitivnošću, izvlačeći najbolje iz drugih i ostavljajući umirujući efekat na njih. Kada se pojavite na dosadnoj zabavi, odjednom dosadno okruženje počinje da se menja. Znate kako se povezati s drugima i pružiti im ljubav, nadu i toplinu. Puni ste entuzijazma i želje za životom. Bez obzira koliko vas puta život sruši, vi skačete i trudite se još više, a ta energija je zarazna. Drugi ne mogu odoljeti vašem šarmu, privlače vas i čine sve da vas usreće.




Devica: Osećaj za prave prilike

Osećajući mogućnosti i pretnje, vaša sposobnost da saznate informacije pre nego što se objave i da formulišete ispravnu prognozu deluje kao genijalan potez. Vaš psihički osećaj o tome kako će zgrada izgledati sledeće godine na trenutno praznom zemljištu omogućava vam da znate kada da se preselite u naselje koje će biti bolje mesto za stvaranje porodice. Vaša sposobnost da osetite rizike čini vas praktičnom i razumnom osobom na koju drugi mogu računati. Vaša psihička sposobnost je čitanje između redova, razumevanje skrivenih motiva i predviđanje nečijeg sledećeg poteza.









Škorpija: Prepoznavanje znakova požude

Filtriranje površinskog sloja požude i vaša glad za dubokom naklonošću ima intenzivan fizički izraz. Reči vam smetaju u potrazi za strašću, a vi znate da onaj ko flertuje s vama zaista želi ljubav. Sposobnost čitanja požude i uvijanja je vaša psihička moć - i možete osetiti kada je neko istinski zainteresovan za vas kao prijatelja.




Strelac: Otpornost i težnja za uspehom

Vaš horoskopski znak nosi prirodan optimizam. Nikada ne dozvoljavate da vas neuspesi obuzmu. Uvek tražite, istražujete i iskorištavate svaku priliku koju pronađete. Dok drugi analiziraju grafikone i angažuju konsultante, vi već znate gde i kada da se kockate, bilo u poslu ili ljubavi. Vaša stopa uspeha u ostvarivanju dobiti je zavidna.




Jarac: Poznavanje tempa svog života

Krećete se kroz život pravim tempom. Nikada ne žurite kada je potrebno strpljenje, niti se trudite posebno kada treba doneti kritičnu odluku. Kada dođe vreme za rast, počinjete pre nego što postoje tragovi ili bilo kakva druga informacija. Preduzimate radikalne promene u životu u pravo vreme i napredujete na lestvici uspeha ujednačenim tempom





Vodolija: Osećaj kada se povući

Vaša supermoć leži u tome što osećate kada situacije postaju teške i smišljate strategiju za izlaz čak i iz najkomplikovanijih situacija. Vaša urođena neobičnost čini vas ljubiteljem izazovnih aktivnosti, ali nikada ne dozvoljavate da vas bilo šta ili bilo ko drži zarobljenim. Ostaćete onoliko koliko želite. Niko ne može da vas okrivi ili manipuliše kako biste radili nešto što znate da nije prava opcija za vas.




Ribe: Predosećanje budućnosti

Nikada ne gubite viziju cilja jer vas nešto uvek vodi na pravi put. Ako osetite da vam nešto neće doneti pozitivan ishod, intuicija će vam to reći. Zato ponekad odustanete i ponašate se kao da vam je slomljeno srce, a drugi vas možda smatraju nerazumnim. Iako većina sugeriše kuda da idete i šta da radite, vi odlično znate da vam to ne može doneti ništa dobro, pa stoga odustajete. Kasnije se ispostavi ko je bio u pravu.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>