Svet

Region

Dečko Mine Kostić: Voleo bih da imam zabranu prilaska doživotno!

Nikola, dečko pevačice Mine Kostić, kaže da bi voleo da ima zabranu prilaska doživotno i objašnjava kakav je njihov odnos bio. Kad se briše prepiska sa nekim, ne briše se jer tu nema ničega, budimo realni... 

Dečko Mine Kostić: Voleo bih da imam zabranu prilaska doživotno! Screenshoot/Instagram
Pevačica Mina Kostić prijavila je policiji bivšeg dečka Nikolu za nasilje, pretnje i maltretiranje, a ona se danas, dan nakon posete policiji, prvi put pojavila u javnosti. Brzo nakon Mininog pojavljivanja oglasio se Nikola i kako je naveo, on je taj koji je u tom odnosu bio ugnjetavan i trpeo pevačicinu posesivnost zbog čega nije mogao normalno da funkcioniše.

"Ovako po pitanju dotične imam da kažem da od njene posesivnosti nisam mogao ni kod sestre da odem, ako se ne javim na običan poziv, zove na video-poziv da me potvrdi gde sam i šta radim, išao sam sa njom svuda i gde mi se nije išlo, ja sam sportista, vodim zdrav život i zaista mi nije išlo u prilog da idem svuda sa njom, jednostavno sam išao jer se ona osećala lepše i bolje smatrao sam da je to džentlmenski, kada je njoj odgovaralo da budem sa njom, a kada je njoj išlo u prilog da ne budem prisutan izmišljala je razloge zbog kojih smo se "koškali" - rekao je Nikola i dodao:

 

Novak Đoković ne voli etiketiranje! Za njegov oporavak zaslužna je jedna stvar!


Proveravanje telefona


"Telefon joj jesam proverio dva puta u životu, samo zato što je žena brisala poruke koje su bile u njemu, kada se sa nekim briše konverzacija, ne briše se jer tu nema ničega, budimo realni, ali nek ja budem nesiguran u sebe, imam li jedan jedini razlog za to? Takođe kad god su je zvali njeni "prijatelji" u startu razgovora naglašavala je da sam tu pored nje, pametnom dosta... Hvala službama što rade svoj posao voleo bih da imam zabranu prilaska doživotno, jer bih se jedino na taj način zaštitio... S verom da neće opet prilaziti mojoj majci i meni i insistirati na komunikaciji... Želim joj svu sreću."- zavrsio je Minin bivši partner Nikola za Pink.
 

Asmin Durdžić objavio šokantne fotografije na kojima je njegova ćerka Nora!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>