Elita 7

Parovi

Asmin Durdžić objavio šokantne fotografije na kojima je njegova ćerka Nora!

Bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, objavio šokantne fotografije na kojima je njegova ćerka Nora! Možda zaista nekome ovo izgleda kao igra ali da li biste dozvolili da se iko ovako "igra" sa vašim detetom...

Asmin Durdžić objavio šokantne fotografije na kojima je njegova ćerka Nora! Screenshoot/Youtube





Aneli Ahmić je nedavno izvedena iz Elite, a kada se vratila na imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete. Što možete videti OVDE.


Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč:



"Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba!"- rekla je starleta.



Vrlo brzo se u prepucavanje uključio i otac deteta, Asmin Durdžić, koji je odlučio da se vrati na društvene mreže i tamo obelodani sve dokaze protiv porodice Ahmić, a prva na redu bila je Anelina sestra, Sita:

 

Đorđe David nije kriv! Loše vreme, loše okolnosti, sudbina...

Novak Đoković ne voli etiketiranje! Za njegov oporavak zaslužna je jedna stvar!








"Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u Eliti, a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? "- napisao je Asmin na svom storiju, a zatim obelodanio je stravične fotografije njihove ćerke, Nore, koju, kako on kaže, maltretira drugo dete, i to u kući Ahmićeve. 

Kako je i sam napisao, Asmina su ovim fotografijama ucenjivale Aneli i njena sestra, Sita.

 

Pevačica Mina Kostić podnela je krivičnu prijavu protiv partnera!




 
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>