Region

Svet

Ana Bekuta održala spektakularni koncert u Sava Centru

Pevačica Ana Bekuta održala je sinoć svoj prvi solistički koncert u prepunoj dvorani Sava Centra i na taj način obeležila 25. godina svoje karijere.

Ana Bekuta održala spektakularni koncert u Sava Centru



Ana je na binu izašla u prelepoj crvenoj haljini  i koncert počela pesmom "Crven konac", a onda je nastavila zajedno sa publikom da peva svoje najveće hitove poput pesama  "Ja nisam rođena da živim sama", "Bekrija", "Veseljak" i druge.

Ana je svojim vernim obožavaocima priredila pravo iznenađenje kada je na binu kao svoje goste izvela Dragana Kojića Kebu, Acu Pejovića i Željka Joksimovića, koji su već zagrejanu atmosferu doveli do maksimuma.

Mnoge kolege sa javne scene podržali su svoju koleginicu Anu Bekutu, a među njima su bili: Milan Topalović, Dejan Matić, Tanja Vojtehovski, Mira Škorić, sin Ane Bekute Igor Polić sa devojkom Draganom Đorđević, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Velja Ilić, Saša Matić, Lepa Brena, Marta Savić, Snežana Đurišić, Čeda Marković, Branka Sovrlić, Buba Miranović, Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>