Region

Svet

Đorđe David autom udario ženu koja je šetala autoputem! (VIDEO)

Pevač Đorđe David doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u Severnoj Makedoniji, autom je udario ženu koja je šetala autoputem! Do srede će biti završena obdukcija i veštačenje.

Đorđe David autom udario ženu koja je šetala autoputem! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Nesreća se dogodila u blizini granice u Kumanovu i Đorđe je bio učesnik lančane nezgode.

Đorđe David se oglasio za domaće medije, te otkrio detalje stravične nezgode, ali i priznao da je automobilom udario ženu koja je šetala autoputem. Do srede će biti završena obdukcija i veštačenje, posle čega će sud odlučiti da li će goniti pevača. Njemu je ograničeno kretanje, i do odluke suda će biti smešten u hotelu.


Đorđe David nije imao ni 15 godina kada je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, a i on je tada sa njim bio u automobilu. Đorđe je o najtežem trenutku govorio u svojoj ispovesti, a tada je otkrio da je ta nesreća bila nameštena i da se sve desilo zbog politike:

"Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu i smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj"- ispričao je svojevremeno pevač.


Đorđe David se tom prilikom, kroz suze prisetio momenta kada su doživeli nesreću u kojoj je otac stradao, a on je prošao bez povreda:

"Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoveku naprave lom u glavi" -  ispričao je tada.


 

Otac pokojne Andrijane Lazić odlazi u Dubai da sazna šta se desilo njegovoj ćerki!





 





Đorođe je priznao da je ta tragedija ostavila velike posledice u njegovom životu i da je kasnije upravo zbog toga krenuo putem poroka iz kog se kasnije izvukao:

"Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima koji su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Zahvaljujući sportu i porodici, a nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. 

Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika država i predsedništa i svaka smrta je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredelio za umetnost i za čist način života"
-  ispričao je pevač.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mondo

Povezane vesti:


>