Svet

Region

Penelope Kruz otkrila traumu iz detinjstva. Oseća ozbiljne posledice!

Glumica Penelope Kruz otkrila je svoju traumu iz detinjstva zbog koje oseća ozbiljne posledice! Jedna scena ostaće joj zauvek urezana u sećanju...

 Penelope Kruz otkrila traumu iz detinjstva. Oseća ozbiljne posledice! Screenshoot/Instagram





Penelope Kruz, otkrila je svoj duboki strah od vožnje automobila. 


Ispričala je potresnu priču o nesreći koja se dogodila kada je bila dete, a koja joj je ostavila trajne posledice. Pored toga, otkrila je i kako je porodična podrška igrala najbitniju ulogu u njenom životu, posebno kada je reč o odnosu sa sestrom Monikom.

Glumica je otvoreno govorila o svojoj fobiji od vožnje, potvršujući da je taj strah posledica traumatičnog događaja iz detinjstva kada je njena sestra Monika prošla kroz tešku nesreću koja je ostavila dubok trag u Penelopinom sećanju. 

Ovaj događaj je oblikovao njen odnos prema vožnji i automobilima. Ostavio je sa jakim osećajem straha, koji je i dan danas prisutan.



 

Penelope Kruz hoće da bude ružnija








"Plašim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam videla... Sećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vreme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. 


To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svest, ne možeš ništa da uradiš. Da danas, kao odrasla žena, svedočim takvom incidentu, verovatno bih bila potpuno histerična."
-  priznala je glumica, čija se sestra Monika oporavila od nesreće.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>