Region

Svet

Dara Bubamara prokomentarisala skandalozan snimak svog maloletnog sina Koste!

Pevačica Dara Bubamara prokomentarisala je skandalozan snimak svog maloletnog sina Koste, koji vozi auto bez vozačke dozvole sa samo 15 godina! Auto je uzeo uz njenu dozvolu ali nije ga on vozio...

Dara Bubamara prokomentarisala skandalozan snimak svog maloletnog sina Koste! Screenshoot/Instagram




Poznata pevačica Dara Bubamara poznata je po svom sklonosti ka luksuznim i brzim automobilima. Nedavno je izdvojila sumu od oko 150.000 evra za svoje četvorotočkaše, pokazujući svoju strast prema automobilima visoke vrednosti.

Nedavni događaj na profilu njenog sina, Koste, izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, mladi Kosta je podelio video snimak na kom se vidi kako vozi skupoceni automobil, i to sa samo 15 godina, bez položenog vozačkog ispita. 










Snimak je izazvao ogorčenje kod mnogih, s obzirom da je dečak ugrozio ne samo svoju, već i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Otežavajuća okolnost bila je i kiša koja je padala, što je dodatno umanjilo preglednost i predstavljalo dodatnu opasnost, čak i za iskusne vozače.


Mnogi su se setili nedavnog sličnog slučaja kada je i Silvija Đogani, ćerka poznatih ličnosti Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, dopustila svojoj 10-godišnjoj ćerki da vozi automobil.

Ovi slučajevi su podsetnik na ozbiljnost ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, naročito kada su u pitanju maloletni vozači koji nemaju dovoljno iskustva niti zakonsko pravo da upravljaju vozilima. Ovakvi događaji takođe stavljaju akcenat na važnost odgovornog ponašanja javnih ličnosti i roditelja u pogledu vaspitanja dece i poštovanja zakona, piše Republika.



Dara Bubamara prokomentarisala skandalozan snimak svog maloletnog sina. Ona je istakla da automobil marke "mercedes" nije vozio njen petnaestogodišnji sin Kosta, već njegov osamnaestogodišnji drug. 






Naglasila je da je Kosta samo podelio snimak na svom profilu i pohvalio se maminim kolima. Pevačica je izrazila negodovanje povodom reakcija javnosti, ističući da je snimak automobila odmah povezan sa Kostom, iako on nije bio za volanom.




Dara Bubmara je izrazila svoje mišljenje o reakcijama javnosti na ovaj događaj. Ona je istakla da je česta pojava da deca u Kostinom uzrastu voze automobile po gradu, te je komentarisala kako je moguće da je Kosta vozio automobil na snimku, iako je istina potpuno drugačija. Pevačica je istakla da je njen sin svestan pravila i da vozi automobil samo u okviru zatvorenih prostora gde nema saobraćaja, kao što je dvorište, te da vozi i kvad.








"To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. 

Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa. Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto."
- rekla je Dara za "Informer".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>