Elita 7

Parovi

Aneli Ahmić napustila Elitu! Stanija i Asmin hoće da joj oduzmu dete!

Aneli Ahmić je na neko vreme napustila Elitu jer kako kaže, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić hoće da joj oduzmu dete! Janjušu je pozlilo jer nije znao gde je Aneli nestala...

Aneli Ahmić napustila Elitu! Stanija i Asmin hoće da joj oduzmu dete! Screenshoot/Instagram






Janjuš je posumnjao da je Aneli samoinicijativno napustila rijaliti "Elita 7", pa se požalio Žani:


"Da nije zbog mene nešto, otkud znam brate mili. Otkud znam, nisam ni znao dok mi ti nisi rekla...Vidim da je (Aneli) nema, pa mi ti sada kažeš. Ja sam bio sa Urošem, ostalo sam bio u rehabu." - rekao je Janjuš.



 Čudi me da je nema ceo dan - rekla je Žana.

"Sad mi treba da razmišljam da nije nešto zbog mene...To kad pozovu, ne znaš ni šta je ni kako je. Jao, na svu muku koju imam u glavi." - rekao je Janjuš.

Ubrzo nakon toga, Aneli Ahmić se pojavila na vratima Bele kuće i dojurila u emisiju, a Janjuš je prebledeo. Kratko se obratila ukućanima i gledaocima, a njeno izlaganje mnoge je ostavilo u čudu, s obzirom da su očekivali neko objašnjenje, do kog i dalje nije došlo.










" Sad kaže da se sekira gde si." - rekao je Milan.

"Jao, Milane, evo me, mrtva sam, ali evo me." - rekla je Aneli, a Janjuš je nastavio svoje izlaganje, ne obraćajući joj se, iako je do tada bio zabrinut.

Miona Jovanović joj je prišla i pitala gde je bila, a ona je otkrila da je morala na suđenje, jer postoji mogućnost da joj Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić oduzmu dete:

"Morala sam na suđenje... Ovi (Stanija i Asmin) hoće da mi oduzmu dete." - priznala je Aneli Ahmić Mioni, što možete videti OVDE.
 

Smrt Andrijane Lazić je sumnjiva! Treba ispitati drugarice!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>