Region

Svet

Kaća i Bane počeli da žive zajedno!

Zvezda Granda i pobednica trećeg serijala Farme Katarina Živković i Branislav Janković započeli su zajednički život. Da bi učvrstili svoju ljubav, odlučili su da iznajme stan i opreme ga luksuznim nameštajem, pa su protekle nedelje obilazili salone nameštaja i prodavnice za dekoraciju doma.

Kaća i Bane počeli da žive zajedno!



Dok je Katarina birala zavese, posteljinu i sitne detalje kojim će ukrasiti ljubavno gnezdo, Bane je bio zadužen za odabir bračnog kreveta i nameštaja za dnevni boravak.

"Lepo nam je i uživamo u svakom danu koji provodimo zajedno. Što se tiče zajedničkog života, to je bila naša mala tajna, koju ste vi uspeli da otkrijete. Pre braka jako je važno da se partneri upuste u zajednički život kako bi na vreme shvatili da li su stvoreni jedno za drugo. Takva situacija je i sa nama. Mogu vam samo reći da sam uživala dok sam birala nameštaj i sve detalje za opremanje stana u kome ćemo ja i Bane pratiti takmičenje za „Zvezde Granda” i rijaliti-šou programe" – pohvalila se pevačica.

Branislav se osvrnuo na celokupnu situaciju kroz koju su on i Kaća prolazili na putu do zajedničkog života.

"Konačno imamo vremena da se na pravi način posvetimo našoj vezi. Sve ružno što je bilo na „Farmi” se zaboravlja, trenutno se trudimo da svaki slobodan trenutak provedemo na pravi način. Sve što se tiče našeg zajedničkog života prepustio sam svojoj lepšoj polovini, ukoliko joj bude lepo sa mnom živećemo zajedno, u suprotnom neka me istera iz stana" - našalio se maneken na svoj račun dok je kroz prozor ubacivao nameštaj.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>