Region

Svet

Marija Šerifović prekinula novogodišnji nastup!

Pevačica Marija Šerifović prekinula je novogodišnji nastup u Zenici, pokupila se i otišla, zbog nedoličnog ponašanja osobe iz publike.

Marija Šerifović prekinula novogodišnji nastup! Screenshoot/Instagram




Marija Šerifović, koja će 2023. godinu pamtiti po tome što se ostvarila u ulozi majke, doživela je veliku neprijatnost na novogodišnjem nastupu zbog kojeg je isti i prekiula.

Pevačica se u najluđoj noći družila sa publikom u Zenici, a potom odlučila da ranije završi svoj koncert zbog osobe koja ju je gađala petardama. Besna Marija obratila se okupljenim ljudima, objasnila sve, zatim napustila binu.


"Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizini te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater posle, OK?", rekla je Marija.







Pevačica je dodala da ona "ne može protiv sebe" i da "svoj posao radi kako treba", a da "s ludacima ne želi imati posla".

"To je sada manje važno. Šta hoću da kažem? Bila je čast i zadovoljstvo pevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije desila. Praviću se da se nije desila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali hajmo to pustiti na stranu", rekla je.

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.


Čitajte nas na Google vestima


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mondo

Povezane vesti:


>