Region

Svet

Jelena Karleuša i Duško Tošić: On je tihi ubica! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić još uvek su zvanično u braku, ali kako je ona nedavno i priznala to je samo brak na papiru. Sada je Jelena otkrila ko je "tihi ubica" iz njene pesme...

Jelena Karleuša i Duško Tošić: On je tihi ubica! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




 Pesmu "Tihi ubica" je za nju napisala Marina Tucaković, a našla se na albumu "Revolution" 2008. godine.



"Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sedele i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije..." - počela je Jelena.

"Na primer, kad je napisala "Tihog ubicu", ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pesmu - "Tihi ubica", jer sam pričala o njemu." - otkrila je Jelena Karleuša u podkastu "Why so serious" na WTF radiju.


Jelena Karleuša je nedavno priznala da još uvek voli Duška Tošića, ali je da je uverena da on nju ne voli i da ne može da joj oprosti neke stvari.





Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.







"Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku. Živimo zajedno najviše zbog dece, zbog njih funkcionišemo, Atina i Nika zaslužuju da su mama i tata u istoj kući. Ja ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kada bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega..." - priznala je Karleuša.








 

Horoskop za kraj godine predviđa za 4 znaka susrete sa bivšim ljubavima!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>