Region

Svet

Snežana Babić: Lep je osećaj biti zaljubljen ali...

Pevačica Snežana Babić priznaje da je lep osećaj biti zaljubljen, to vas diže i pokreće, ali ja više volim da budem mirna...

Snežana Babić: Lep je osećaj biti zaljubljen ali... Screenshoot/Instagram

O emotivnom životu pevacice Snežane Babic Sneki javnost malo zna. Ona nikada svoje partnere nije predstavljala u medijima, a kako sama kaže više voli kada je sama.

Sneki je nedavno otvorila dušu i otkrila kakva je kada se zaljubi, a odgovor na ovo pitanje ce sigurno iznenaditi sve."Ne bih mogla reci da sam se u životu vodila razumom što se tice nekih mojih privatnih stvari, to su uglavnom emocije kod mene. Volim kada nisam zaljubljena tada sam mirna, kada se pojave neki leptirici i kada su se pojavljivali nekada u životu, onda sam imala probleme - rekla je ona za Grand.
Snežana babić sa druge strane ističe da je ipak lepo biti zaljubljen, ali u njenom slučaju ljubav funkcioniše malo drugačije.


"Naravno da je lep osećaj biti zaljubljen, to vas diže i pokreće, ali ja više volim da budem mirna. Možda neobično zvuči, ali ja tako finkcionišem."- zaključila je Sneki.Jednom prilikom Sneki je otkrila kakva je u ljubavnom odnosu:

"Negujem ortakluk, vernost, tačnost, kod mene prelazi u neku vrstu osobine koja nije dobra, a to je prebrižnost."– rekla je Snežana Babić u emisiji „Magazin In“.

 

Mesečni horoskop za januar mesec 2024. godine!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>